Vasile Blaga, de acord cu reunificarea dreptei pe scena politică

317
Vasile Blaga, de acord  cu reunificarea dreptei  pe scena politică - vasileblaga-1533468176.jpg

Articole de la același autor

Fostul co-președinte al PNL Vasile Blaga s-a pronunțat, zilele trecute, după participarea la reuniunea de lansare a Asociației "Mircea Ionescu-Quintus", pentru o reunificare a dreptei, declarându-se total de acord cu această idee.

El a precizat că trebuie mulți lămuriți pentru acest deziderat și a calificat drept foarte corectă poziția fostului președinte PNL, Valeriu Stoica, care a afirmat că inițiativa de înființare a "Asociației Mircea Ionescu-Quintus" trimite la ideea de unitate a liberalilor. Referindu-se la președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a afirmat că PNL a devenit susținătorul instituțiilor și metodelor statului represiv, Blaga a spus: "Cred că vine și el la matcă".

Potrivit Agerpres, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, fost lider al Partidului Național Liberal, a declarat, cu ocazia lansării Asociației "Mircea Ionescu-Quintus", că PNL a devenit susținătorul instituțiilor și metodelor statului represiv, el menționând că reunificarea dreptei este condiționată de valorile și principiile împărtășite.

Fostul președinte al PNL Valeriu Stoica a afirmat, la eveniment, că inițiativa de înființare a "Asociației Mircea Ionescu-Quintus" trimite la ideea de unitate a liberalilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5017 secunde