Vânzătorii de "vise erotice" de la Spitalul Mare, "satisfăcuți" cu dosar penal

2765
1
Vânzătorii de

Articole de la același autor

Prefectul Claudiu Palaz, împreună cu insti-tuțiile abilitate, a organizat în seara zilei de 4 ianuarie o razie la magazinul de etnobotanice din apropierea Spitalului Clinic Județean Con-stanța, transformat de ceva vreme în sex-shop.

În urma articolului publicat în urmă cu două zile în cotidianul Cuget Liber, o echipă de control s-a deplasat în jurul orei 22.00 la sex-shop-ul situat pe bulevardul Tomis. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit mai multe produse dintre cele comercializate anterior în regim de spice-shop și au decis să îi întocmească patronului, George Tararache, dosar penal. În plus, reprezentanții Gărzii Financiare i-au amendat pe comercianți, care au fost prinși în flagrant exact în momentul în care tocmai ce primiseră produse noi. Astfel, a fost confiscat un bax conținând aproximativ 80 de plicuri de "marfă proaspătă". Pe lângă punctul de lucru al firmei WDD Wholesale Green, deținut de Tararache pe bulevardul Tomis, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța a verificat și un alt magazin despre care existau suspiciuni că încă ar comercializa substanțe etnobotanice.

"Erau monitorizați mai mult timp și aveam informații cum că și-au reluat activitatea în spatele titlului de sex-shop", a declarat Palaz.

Menționăm că această acțiune a fost demarată sub stricta monitorizare a prefectului Claudiu Palaz, iar măsurile aplicate au fost în conformitate cu prevederile Legii 194/2011 privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, adoptată la sfârșitul anului trecut. 

Comentează știrea

Mihalache Margareta
6 ianuarie 2012
vanyare plante etnobotanice

la intersectia bdul Tomis cu Lapusneanu exista un magazin asazis plafar,unde se vand astfel de produse.Acolo este vanzatoare o cunostinta a mea , care a vrut sa transforme un apartament din Constanta , unde parintii ei locuiesc fara acte legale,impreuna cu un batran , in depozit de etnobotanice. Logodnicul ei lucreaza tot la acelasi patron si este omul de incredere al acestuia,colectand banii obtinuti ilegal, de la mai multe puncte de vanzare,din doua in doua ore.Mentionez ca patronul este yoghin.Am facut reclamatie la politie, dar nici un rezultat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4584 secunde