"Din motive personale"

Valentin Șurghie și-a dat demisia din Consiliul Local Constanța

374
1
Valentin Șurghie  și-a dat demisia  din Consiliul Local Constanța - valentinsurghie2-1448194620.jpg

Articole de la același autor

Valentin Șurghie a demisionat din PSD și din Consiliul Local Municipal Constanța, motiv pentru care aleșii locali au declarat vacant un loc de consilier local.

"Am demisionat din PSD și din Consiliul Local Municipal Constanța din motive personale. M-am despărțit de colegii mei în condiții amiabile, fără niciun fel de supărare. Asta este viața! Nu intenționez să mă înscriu în alt partid, cel puțin acum am alte priorități, dar nu se știe niciodată", a declarat Valentin Șurghie pentru "Cuget Liber".

Valentin Șurghie a intrat pentru prima dată în politică în 2012, când s-a înscris în PPDD, partid pe listele căruia a și câștigat mandatul de consilier local. Anul trecut, a profitat de ordonanța care a permis migrația aleșilor locali și a plecat la PSD. 

Comentează știrea

Dmitri
23 noiembrie 2015
A

Fa bani de acasa! Te invitam sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani de acasa si bucura-te de prosperitate! Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani de acasa! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, asteptam sa ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0575 secunde