Vadim a cerut în Parlamentul European eliberarea lui Becali

103
Vadim a cerut în Parlamentul European eliberarea lui Becali - vadimtudor1e1374934818889-1378824618.jpg

Articole de la același autor

Eurodeputatul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a lansat luni seară, în plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, un apel la eliberarea omului de afaceri George Becali, afirmând că acesta a fost condamnat în mod samavolnic în niște dosare inventate pentru că cineva a dorit să pună mâna pe echipa de fotbal Steaua în scop electoral.

"Multă lume îl cunoaște pe colegul nostru coleg George Becali mai mult în calitatea sa de patron al celebrei echipe de fotbal Steaua București. Ei bine, acest om a fost arestat și condamnat în mod samavolnic în niște dosare inventate. De ce? Foarte simplu. Cineva a vrut să până mâna în scop electoral pe echipa Steaua, echipă care în primăvara acestui an a învins marile formații Ajax Amsterdam și Chelsea Londra, iar acum joacă în grupele Champions League", a spus Corneliu Vadim Tudor, în cadrul procedurii discursurilor de un minut.

El a adăugat că "sufletul și finanțatorul Stelei este în temniță, complet nevinovat", fiind împiedicat să se ocupe de campania din acest a clubului în competițiile europene. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5806 secunde