Liviu Dragnea:

"Văd o modificare a Constituției! Să eliminăm toate imunitățile, inclusiv pentru președinte"

359
3

Articole de la același autor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la un post de televiziune, că vrea ca imunitățile din Constituție să dispară, dar nu numai pentru parlamentari, ci și pentru președintele României, indiferent cum îl cheamă pe acesta. 


"Văd o modificare a Constituției în anul 2017, nu este imposibil să se întâmple în primul semestru al anului 2017, mi-aș dori lucrul acesta, dar vreau să facem în așa fel încât să fie modificată în 2017. 


Noi vom susține acest lucru. Scoaterea acelor imunități pentru oricine din România. Dacă președintele Klaus Werner Iohannis a ieșit de atâtea ori la microfonul prezidențial emițând de acolo niște principii, acuze împotriva parlamentarilor care au votat așa cum le-a dictat conștiința, câteodată au votat pentru susținerea cererii procurorilor, câteodată - împotrivă, și tu ieși de la tribuna prezidențială și spui: un Parlament care nu a înțeles nimic, care se opune mersului Justiției, neținând cont de faptul că există această imunitate. De ce să nu fie valabil și pentru dumnealui? 


Își poate pune o oglindă în față și să vorbească Klaus cu Werner și să-i spună același lucru: nu ai înțeles nimic, justiția nu trebuie oprită, nu te agăța de imunitate", a precizat Dragnea. 


El a adăugat că vor trebui să plătească toți cei care greșesc în România, inclusiv președintele țării, care poate fi anchetat. 


Comentează știrea

KWJ
9 ianuarie 2017
BRAVO LIVIU O LEGE CORECTA

Mai ales pt KWJohan!!!...?La cate bube are pe cap nu stiu daca mai scapa...penalu.

MEMBRU PSD
9 ianuarie 2017
HAI SA NE C.... PE NOI

VEZI PROST MESTERE LIVIU. CONSULTA UN OFTALMOLOG LA BRUXEL. NU SUNTEM DE CAPUL NOSTRU CAND FACEM PARTE DINTRO FAMILIE PE CARE NOI NE-AM ALESO. ADICA TU CREZI CA NOI ,NISTE AMARATI CONDUSI DE NISTE CURVE, AVEM 3 PERECHI DE COAIE SI PUTEM SCHIMBA CONSTITUTIA FARA SA NE INTREBE NIMENI NIMIC? AJUNGE CU IDEILE SI PROMISIUNILE DE 2 BANI PE CARE LE LANSEZI PT CATEGORIA PROSTI-INCULTI. TU SI CATELUL TAU, TARICEANU, FARA IMUNITATE????HA,HA,HA. POTI SA-MI DAI UN SINGUR EXEMPLU DE TARA DIN LUME UNDE PRESEDINTELE NU ARE IMUNITATE? ESTI CHIAR TONT? DUPA MANDAT O.K. ALTFEL SE AJUNGE LA ANARHIE ,DACA STI CE INSEAMNA.

cetatzeanul dispretzuit !
12 ianuarie 2017
PARLAMENTUL ACTUAL, CE SPUNETZI SI FACETZI !

AFARA DE LA COTROCENI, CU OTRAVA DE NEAMTZ " SAPTE........ CASE / VILE, COHORTELE DE MASINI PANA LA SIBIU SI RETUR , EXCURSIILE DE VIS.......... " !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.433 secunde