Iohannis, mesaj către români:

"Vă invit să participați la dezbatere, la campanie, la alegeri"

146

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis i-a invitat pe români să participe la dezbatere, la campania electorală și la alegerile parlamentare, punctând că scrutinele sunt cel mai puternic mecanism pe care cetățenii îl au la dispoziție pentru a decide viitorul țării lor. 


"Participarea este unul dintre pilonii democrației, iar alegerile sunt cel mai puternic mecanism pe care cetățenii îl au la dispoziție pentru a decide viitorul țării lor. Așa că vă invit să participați la dezbatere, la campanie, la alegeri!", a spus șeful statului. 


El a subliniat că este firesc să existe polemici, controverse și dispute, mai ales într-o perioadă de competiție electorală.


"Cu toții facem parte din această națiune. Înainte de a fi de stânga sau de dreapta, suntem români și vrem ce e mai bine pentru România. Indiferent de care parte vă veți afla la aceste alegeri, indiferent pe cine susțineți, indiferent dacă cei pe care îi sprijiniți și în care v-ați pus speranța vor câștiga sau nu competiția electorală, nu uitați că alegerile sunt pentru și despre România. Am mai spus-o: personal, nu știu un mijloc mai bun de a aduna societatea decât în jurul unei ideal comun", a subliniat șeful statului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7853 secunde