Va fi desființată taxa de liniște din Constanța? Se strâng semnături pentru eliminarea ei

268
1
Va fi desființată taxa de liniște din Constanța?  Se strâng semnături pentru eliminarea ei - asociatiaconstantaiaatitudinetax-1433954226.jpg

Articole de la același autor

Asociația "Constanța ia Atitudine" (ACIA) a inițiat procedurile pentru ca, în municipiul Constanța să fie desființată taxa de liniște. Astfel, primul pas a fost făcut deoarece, la Primăria Constanța a fost depus un proiect de hotărâre de consiliu local prin care se cere acest lucru. Inițiativa are la bază art. 45, alineatul 6 din Legea nr. 215 privind administrația publică locală, care spune că "proiectele de hotărâri pot fi propuse de consilieri locali, de primar, viceprimar sau de cetățeni".

Potrivit legii, este nevoie ca acest demers să fie susținut de minimum 5% din populația cu drept de vot a Constanței. De aceea, președintele ACIA, Andrei Popescu, a precizat că va demara în cel mai scurt timp și o campanie de strângere de semnături pentru a susține această inițiativă cetățenească.

"Sper să ni se alăture toți constănțenii, pentru că nu numai oamenii de afaceri au de suferit de pe urma faptului că Primăria, Poliția Locală, IPJ Constanța și Jandarmeria nu sunt în stare să-și facă datoria. Proprietarii de afaceri nu ar trebui să plătească acest bir fără să primească nimic în schimb. Vom merge din ușă în ușă și vom strânge semnături. Totodată, am solicitat Primăriei să ne atribuie un spațiu într-un loc circulat unde constănțenii să poată semna pentru desființarea acestei taxe", a declarat președintele ACIA, Andrei Popescu.

El a adăugat că, în ciuda sumelor mari care se colectează din taxa pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice în Constanța, Mamaia și Sat Vacanță, orașul Constanța a ajuns să fie invadat de hoți, tâlhari și cerșetori. 

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6923 secunde