USR votează la vedere împotriva moțiunii de cenzură

213
USR votează la vedere împotriva moțiunii de cenzură - ddd-1580891405.jpg
Uniunea Salvați România anunță că parlamentarii partidului vor vota la vedere împotriva moțiunii de cenzură și susține că PSD și UDMR au inițiat acest demers împotriva Guvernului doar pentru că nu vor revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutiny, relatează Agerpres.

"PSD și UDMR au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL nu pentru că le-ar păsa de viața românilor, cum ipocrit invocă, în mod repetat, în textul moțiunii. Am văzut în ultimii ani, de altfel, cât de mult i-a interesat vocea românilor și dorința lor de a avea o țară în care democrația și statul de drept să fie constante, nu variabile la decizia arbitrară a unor politicieni corupți. PSD și UDMR au depus moțiunea de cenzură doar pentru că nu vor revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Vor ca actualii primari să-și conserve funcțiile și, odată cu acestea, pârghiile de putere și accesul la banul public", arată USR, într-o postare pe Facebook.

Uniunea menționează că, deși proiectul de lege pentru care și-a angajat răspunderea Guvernul Orban nu este perfect, el reprezintă "un pas înainte spre readucerea României în normalitate".

"PSD și UDMR nu vor ca toți acești baroni locali care au făcut prea puțin sau deloc pentru comunitățile lor să aibă o competiție reală la locale, iar românii să poată alege oameni care să le reprezinte interesele cu adevărat. Ca PSD și UDMR gândesc și alte partide. Nu și USR! Noi vrem ca România să scape de primarii incompetenți și corupți și dovadă stau proiectele depuse în Parlament în ultimii trei ani. De aceea, noi vom vota la vedere 'împotriva' moțiunii de cenzură! Chiar dacă proiectul de lege pentru care și-a angajat răspunderea Guvernul Orban nu este perfect, ba chiar introduce un prag pentru a-i împiedica pe tineri să voteze, el tot reprezintă un pas înainte spre readucerea României în normalitate", se mai arată în postare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2035 secunde