USR și-a lansat candidații pentru localitățile Năvodari și Costinești

839
USR și-a lansat candidații pentru localitățile Năvodari și Costinești - usrcostinestisinavodari-1597158722.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții USR au organizat, ieri, o conferință de presă în cadrul căreia, președintele Organizației Județene, Remus Negoi, i-a prezentat pe trei dintre candidații la alegerile locale de luna viitoare.

"Cei mai buni dintre noi sunt candidați. Am lângă mine colegi din localități unde vor candida. Carmen Dumitrescu candidează pe lista de consilieri județeni, Valentin Sterpu pentru funcția de primar la Năvodari și Marius Dragu la Primăria Costinești. Există câteva puncte comune. Localitățile din care ei provin au cam aceleași probleme. Ceea ce vor ei să facă sunt chestiuni simple. Faptul că nu venim cu bannere spectaculoase, asta nu înseamnă că nu vom face treabă", a declarat Remus Negoi.

La rândul ei, Carmen Dumitrescu s-a prezentat și a spus că este de profesie inginer și cadru didactic la UMC.

"Îmi doresc ca județul nostru să redevină la strălucirea de odinioară. Îmi doresc ca toate localitățile istorice din județ să fie puse în valoare", a spus ea.

Marius Dragu a declarat că o mare parte din viața sa a desfășurat-o ca antreprenor iar câțiva ani a locuit în străinătate, iar recent a decis să candideze la Primăria Costinești.

"O mare parte din viața mea am desfășurat-o ca antreprenor. Am locuit șase ani în Belgia. Am acumulat experiență în administrația publică și am fost consilier al ministrului Sportului Elisabeta Lipă. Ajungând în Costinești am înțeles care sunt problemele localității și am identificat soluții. Am regăsit viziunea pe care o apreciez foarte mult și managementul profesionist. Mă interesează dezvoltarea turismului în Costinești. Trebuie să desființăm groapa de gunoi din satul Schitu. Aceasta afectează în mod negativ situația economică a localității. Voi încerca să extind sezonul estival. Putem organiza festivaluri, evenimente sportive. De asemenea, voi insista foarte mult pe atragerea de fonduri europene. M-am consultat cu cetățenii din Costinești și am putea să facem un parc acvatic în zonă", a declarat Marius Dragu, candidatul USR la Primăria Costinești.

La rândul lui, Valentin Sterpu a spus că este inginer și candidează la Primăria Năvodari pentru că vrea să schimbe soarta orașului.

"Năvodari trebuie să meargă într-o altă direcție. De 30 de ani lucrurile stagnează. Îmi doresc să devină un oraș curat, un oraș din care tinerii să își dorească să nu mai plece. Știu că acest oraș are toate posibilitățile să fie activ și în afara sezonului estival. Vrem ca Năvodari să devină un oraș mult mai verde, să amenajăm parcuri împădurite. Vrem să amenajăm lacurile Tașaul și Siutghiol și să facem piste pentru biciclete.

Trebuie să rezolvăm problema parcărilor. Și dezvoltarea economică este foarte importantă, de aceea cred că este important să atragem fonduri europene", a explicat Valentin Sterpu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4665 secunde