USR-PLUS va desființa Poliția Locală. "Este un instrument în mâna primarilor"

282
USR-PLUS va desființa Poliția Locală.

Articole de la același autor

Președintele executiv al PLUS, Dragoș Tudorache, a anunțat că Alianța USR-PLUS va desființa Poliția Locală, așa cum este ea gândită azi, și va reconstrui în cadrul Poliției Române un serviciu de ordine publică în interesul comunității.

"Alianța USR-PLUS va desființa Poliția Locală așa cum e ea gândită azi, ca instrument în mâna primarilor, și va reconstrui în cadrul Poliției Române un serviciu de ordine publică în interesul comunității și cât mai aproape de aceasta, recuperând din cadrele actualei Poliții Locale care respectă criteriile de competență necesare și nu au funcționat ca bodyguarzi ai primarilor", a declarat Dragoș Tudorache, fost ministru de Interne și coordonator al Alianței USR-PLUS.

Conform unui comunicat remis de USR-PLUS, Tudorache apreciază că Poliția Locală și-a dovedit "în multe rânduri ineficiența, aservirea politică și că mandatul ei a fost de la bun început prost definit. De asemenea, s-a suprapus mereu cu Poliția națională și a devenit un instrument în mâna primarilor, ceea ce trebuie să se schimbe după alegerile locale din 27 septembrie", apreciază el. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4652 secunde