USR nu se lasă și organizează un nou protest pentru salvarea parcului Tăbăcăriei

1753
8
USR nu se lasă și organizează un nou protest pentru salvarea parcului Tăbăcăriei - protestusr-1525785044.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Uniunii Salvați România (USR) Constanța au transmis, ieri, că nu se dau bătuți până când PUZ-ul cu ajutorul căruia familia Merlă își va ridica o clădire în parcul Tăbăcăriei  nu va fi anulat. Drept urmare, după ce la data de 4 mai au organizat un protest prin care au atras atenția asupra stării de degradare în care a ajuns parcul Tăbăcăriei, ei au anunțat că vor mai organiza încă unul la data de 25 mai, de la ora 18.00, tot la Pavilionul Expozițional. 


"Am început o luptă și nu ne vom lăsa până când acest PUZ prin care familia Merlă își ridică propria moșie în parcul nostru nu va fi anulat. Vom ataca această decizie a coaliției PSD&PMP prin toate mijloacele legale. Nu ne oprim, continuăm alături de voi. Vineri, 25 mai, de la ora 18.00, ne întâlnim, din nou, lângă Pavilionul Expozițional, locul care ar trebui să fie al constănțenilor, nu al oamenilor deștepți din Primăria Constanța", au transmis cei de la USR Constanța.


Acțiunea celor de la USR vine după ce, la ultima ședință a Consiliului Local Municipal Constanța, a fost aprobat un proiect de hotărâre prin care s-a aprobat un Plan Urbanistic Zonal, în vederea construirii unor clădiri în parcul Tăbăcăriei. 


"Consilierii PSD&PMP au dat undă verde firmei Oil Depol să construiască trei blocuri în Parcul Tâbăcăriei, lângă Pavilionul Expozițional. Într-un oraș tot mai acoperit de betoane, alianța PSD&PMP dă liber ciuntirii spațiului verde din jurul lacului. Solicitarea noastră este simplă: anulați PUZ-ul adoptat prin care dați cale liberă familiei Merlă să transforme parcul constănțenilor în moșie personală", este mesajul celor de la USR. 


Comentează știrea

bhjkl
9 mai 2018
hjklșț

Luați bisericeaua lui Teodusu de acolo și veți RESPIRA...

Mine
9 mai 2018
Parcul Tabacarie

Face un bloc familia Merla . Este doamna director Ani Merla , din Primaria Constanta , inca din perioada de trista amintire "mazare " ?

Sindbad
9 mai 2018
Singurii care mai mișcă

Cinste lor, useristilor. Restul partidelor de opozitie, la C-ta, au ramas in gașcă infracțională transpartinică, inființată de 15-20 ani, pe principiul " le dăm pomeni cu o mană, si-i furăm cu două". A rămas aceiasi gașcă in primăria Cta, aceiași hoți, cei care au blocat orice șansă de dezvoltare trainică in viitor, pusi acolo numai pt. căpătuirea lor si a neamurilor. La un oraș de pomanagii si țigani, au toate șansele. Cu o procuratură si judecătorie, poliție, SRI, cumpărate ieftin, orasul e distrus. Apropo, mai există onoare, cinste, în rândul coloneilor, comisarilor-șef ai poliției, jandarmeriei, armatei, SRI? Sau la toți vă stă gândul la pensii babane si ordonanțe de ieșit la pensie ? Nu observă nimeni furtul la nivel național, declanșat și mai abitir de când au venit pesediștii la putere? Oare toți aveți orbul găinilor? Orașul se scufundă, copiii inteligenți părăsesc orașul, am rămas cu pomanagii, țiganii și neputincioșii! Scapă cine poate!

@Sindbad
9 mai 2018
Fagadau-marca inregistrata

Fagadau este garantia ca nu se va schimba nimic dupa plecarea lui Mazare.La inceput Mazare si apoi Fagadau prin numire sunt reprezentantii unor grupuri de interese locale bazate pe afaceri imobiliare cu terenuri sau cu bani publici.Fagadau a fost ales de Mazare ca mostenitor de drept.Fagadau a fost numit,nu ales asa cum cred unii.Orasul este condus de o grupare de cleptocrati.Fagadau nu este seful lor,nici nu-l duce mintea.Asa cum am mai spus,Fagadau este doar o sluga,este doar o piesa de schimb.Cand piesa s-a uzat o arunci la gunoi asa cum l-au aruncat pe Mazare.La mijloc sunt partidele politice,in cazul nostru PSD si PNL,partide infratite, care au mare nevoie de bani.Probabil ca Fagadau isi da seama ca va fi sacrificat de partid asa cum a fost sacrificat Mazare dar setea de putere si de bani il impinge in fata.Jocul periculos,jocul cu propria libertate practicat de Fagadau(si nu numai de el) seamana cu o ruleta ruseasca.Castigi foarte mult sau pierzi totul.Asa inteleg ei sa faca politica.De fapt,toti politicienii se poarta ca niste haiduci constienti de faptele lor penale,de risc si de urmari.Traim vremuri grele.Asta este razboiul nostru razboi care probabil va dura poate un secol.Pana la proba contrara,USL este curat.Ramane de vazut.Consilierii USL pot fi cumparati asa cum au fost cumparati/momiti de Mazare si Fagadau consilierii din PNL.Si eu care i-am votat ca prostul,20 de ani,pana cand mi-am dat seama cine sunt panaramele astea de la PNL.

Răspuns la: Singurii care mai mișcă
Adăugat de : Sindbad, 9 mai 2018
Cinste lor, useristilor. Restul partidelor de opozitie, la C-ta, au ramas in gașcă infracțională transpartinică, inființată de 15-20 ani, pe...
Nume
9 mai 2018
BRAVO !!!!

Veniti oameni buni, toti cei carora va pasa, sa protestam cu totii !! Haideti sa nu ne lasam calcati in picioare de niste cretini lacomi blestemati ! HUOOOO! HUOOO!!!! Rusine primariei Constanta care distruge in mod sistematic orasul si pe cetatenii lui !!! Blestematilor!! Nenorocitilor ce sunteti ! Voi unde traiti, ce aer respirati, cretinilor? La copiii nostri, ai tuturor, nu va ganditi ? Dementii dracului !!!!

Stf
9 mai 2018
MOARTE PSD-ului !!!!!!

MOARTE MERLEI CU TOT NEAMUL LOR !!!! SA VA CADA IN CAP TOATE BETOANELE DIN PARCURI !!

Liviu Chilian
9 mai 2018
Primitivismul anacronic subuman al Rromarlanilor, sau narcisita rromarlana

Cand eram in scoala generala, era traditie ca la sfarsitul anului scolar sa se organizeze serbare frumoasa. Printre obiceiuri, era si cel al popularizarii premiantilor fiecărei clase. In clasa mea, am fost premiul intai in toti cei opt ani de generala. Ni se dădea si un mic premiu. Cand am terminat clasa a treia, perioada in care eram fara tatăl meu ce fusese luat de pe strada de catre Miliție si dus in lagăr de munca forțată, am primit o carte. Se intitula Legendele Olimpului. Asa am devenit istoric. Autodidact. Paranteza - Dumitrașcu, "marele istoric" kusyendiliu dispărut, nu avea nici macar un sfert din cunostintele mele istorice. In timp, l'am descoperit pe Titus Livius, istoricul Roman ce a lăsat o mostenire INTERESANTA, o particularitate, in ce priveste abordarea istoriei - el a scris istoria din perspectiva CARACTERELOR, personajelor ce au facut istorie. --- Am asteptat sa vad MESAJUL comentariilor la acest articol. Cum anticipăm, exista un DEZGUST, o ura fata de crima pesedista si a colaborationistilor liberabiati. Dar, niciun comentator nu critica "eroii" acestei crime imobiliare tipic kustendilie. Ce inseamna Oil Depol? Cum am reiterat in trecut, internetul a devenit dusmanul numarul unu SI AL SECRETULUI ce ii ajuta pe...condukktori, pe politicastri si antiserviciile secrete, sa'si acopere crimele antipopulare. Am gasit ca Oil Depol inseamna Radu Merla si Dănuț Florescu. Au firma din 1998, din timpul cederismului atotdistrugator. Probabil, pe un dolar, au primit o întreprindere de stat ce se ocupa, in port, cu decontaminare, depoluare. Am aflat ca au dat lovitura financiară de 14 milioane dolari, primind un contract cu Exxon, firma criminală jewnglishtaneza. Inseamna ca au bani! Fotografia lui Radu Merla iti arata un individ degenerat, bolnăvicios, cu moakk de Zsidan, afișând barba zsidaneaska. --- Radu si Ani Merla sunt gnomi profund bolnavi. Boala lor se numeste "narcisita rromarlana"; boala produsa de o mutație genetică ce a aparut in fosta Romanie dupa Decembrie'nsangerat; sindrom provokkt de morbul kkpIUDAlismului ultracleptomaniac importat din Amerikk si Israhatzel. --- Singura rezolvare a acestei crime imobiliare este targovistizarea, EXECUTAREA, LICHIDAREA cu sânge rece, cu AKMul, a soților Merla, ziua in amiaza mare, in public. Dupa modelul Boeru, Kkarlan si al treilea cu nume de Katzaon, cei trei militaratzi ce i'au mitraliat pe sotii Ceausescu! Amin!

Costi
9 mai 2018
Da !

Parcul trebuie salvat , iar pentru inceput , sa trecem sa demontam , sau sa daramam biserica aia jegoasa , care polueaza tot spatiul ! Si , obligatoriu , parcul adus la starea initiala ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5318 secunde