"USL este o construcție șubredă, incapabilă să guverneze țara"

2653
Președintele PDL, Emil Boc, a declarat, astăzi, la Iași, că USL este o "construcție șubredă, incapabilă să guverneze țara" și "o gogoașă care se dezumflă în fiecare zi", adăugând că "alianța socialistă vrea să continue practicile vechiului sistem comunist".
Emil Boc participă, astăzi, la alegerile din filiala județeană Iași a PDL, la eveniment luând parte 528 de delegați, precum, și lideri din conducerea centrală: Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, ministrul Valerian Vreme și secretarul general adjunct al PDL Gabriel Berca. La lucrări participă, ca invitat, și președintele Consiliului Județean Iași, Constantinm Simirad.
În discursul susținut în fața delegaților PDL, Emil Boc a criticat dur USL, spunând că este o construcție șubredă, făcută de Ponta și Antonescu, care s-a înființat în 24 ianuarie la Iași și care tot la Iași, în 15 septembrie, "a marcat decesul", făcând referire la declarațiile de atunci ale lui Victor Ponta potrivit cărora este posibil ca PC să meargă singur la alegerile locale viitoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4079 secunde