Cătălin Predoiu:

"USL acționează nedemocratic dacă adoptă o lege prin care acoperă incompatibilitățile"

109
1

Articole de la același autor

USL acționează nedemocratic dacă adoptă o lege prin care acoperă incompatibilitățile existente și deschide poarta conflictelor de interese, susține liderul PDL Cătălin Predoiu, comentând declarația premierului Victor Ponta despre necesitatea unei soluții legislative corecte legată de primarii incom-patibili.

"Prin vocea premierului, PSD și-a anunțat intenția de a scoate retroactiv primarii USL din starea de incompatibilitate și conflict de interese modificând legea ANI. Majoritatea USL acționează nedemocratic dacă va adopta o lege prin care acoperă incompatibilitățile deja existente și deschide poarta conflictelor de interese. USL derapează tot mai mult și riscă interese strategice ale țării, legate de MCV. Suntem în prezența unei noi probe care ne indică adevăratele intenții ale USL în ceea ce privește MCV, mai ales că politicieni care au compromis legea ANI în primăvara lui 2010 ocupă poziții importante în USL și în aparatul Guvernului. USL nu își dorește cu adevărat realizarea obiectivelor MCV, pentru că acestea pun piedică corupției și conflictelor de interese. USL nu poate păcăli la infinit opinia publică în legătură cu adevăratele sale intenții privind MCV și cheltuirea banului public", susține Predoiu, într-un comunicat de presă.

Premierul Victor Ponta a declarat, la Sibiu, întrebat despre faptul că mulți primari sunt declarați incom-patibili de către ANI, că, discutând și cu Comisia Europeană și cu Agenția, vrea să fie luată decizia legislativă corectă.

Întrebat, zilele trecute, ce părere are despre faptul că foarte mulți primari din județul Sibiu au fost declarați incompatibili de către Agenția Națională pentru Integritate pentru că fac parte din Adunarea Generală a Acționarilor la un operator regional de apă, premierul a spus că "e în toată țara problema asta". 

Comentează știrea

redbull
29 iulie 2013
Avem ce am votat!

Pana una alta au majoritate, asa ca fac ce vor. Au stat mult timp in opozitie si sunt flamanzi. Democratie, stat de drept, promisiuni electorale, nu mai conteaza... Ciuma PSD se intinde si va cuprinde toate structurile de putere. Revenim la partidul stat?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3008 secunde