UPDATE. Ședință la Consiliul Județean Constanța. Sunt dispute între liberali și conducerea CJC!

620
UPDATE. Ședință la Consiliul Județean Constanța. Sunt dispute între liberali și conducerea CJC! - sedintaconsiliuljudetean81490796-1532687395.jpg

Articole de la același autor

A început ședința la Consiliul Județean Constanța. Pe ordinea de zi sunt 28 de proiecte, însă unul dintre ele a fost retras de liderul CJC.


Este vorba despre proiectul care viza aprobarea închirierii prin licitație publică deschisă a unor spații aflate în proprietatea publică a județului Constanța și în administrarea Spitalului Județean, în scopul desfășurării de activități comerciale.


Aleșii locali au fost de acord ca Adrian Bîlbă să fie numit director interimar la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. De asemenea, vot favorabil a primit și Doina Păuleanu, care va fi director interimar la Muzeul de Artă Constanța. 


UPDATE - În schimb, liberalii nu au fost de acord cu proiectul ce viza organizarea evenimentului Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogean. Chiar și așa, proiectul a trecut cu 19 voturi pentru și 14 împotrivă.


UPDATE - Sunt dipute între liberali și conducerea CJC. Consilierul județean Marian Iordache a solicitat conducerii CJC ca data viitoare să introducă pe ordinea de zi și proiectele propuse de PNL. Și a dat exemplul a două proiecte care vizau efectuarea unui studiu de fezabilitate în privința construirii unui teatru pentru copii și alocarea banilor pentru transportul intrajudețean al elevilor.


În replică, Horia Țuțuianu le-a spus liberalilor că proiectul ce vizează transportul elevilor nu întrunește încă elementele de legalitate, iar cel cu teatrul îl va avea în vedere pe viitor. De asemenea, șeful CJC le-a atras atenția că atunci când fac propuneri să ia în calcul toate cheltuielile tehnice.


La rândul lui, vicepreședintele Claudiu Palaz le-a spus liberalilor că se folosesc de tineri ca să-și faca imagine, campanie electorală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3032 secunde