UPDATE / Ședință de Consiliu Județean. 98 de proiecte de hotărâre, pe ordinea de zi

428

Articole de la același autor

Consilierii județeni s-au reunit în cadrul primei ședințe ordinare din acest an. Pe ordinea de zi se află 92 de proiecte de hotărâre și alte șase pe lista suplimentară. 


UPDATE 
Alesii au inceput sedinta cu proiectul ce vizeaza constatarea incetarii de drept a unui mandat de consilier judetean, ca urmare a demisiei. Este vorba despre Florin Goidea, de la PMP, care a demisionat dupa ce a fost numit director general adjunct la CNAPMC. In locul sau a fost validat in functie Virgil Senopol, de la PMP, care a depus juramantul de credinta. 


UPDATE

Alte proiecte votate de consilierii județeni vizează acordarea titlurilor de Cetățean de Onoare al Județului Constanța pentru Cecilia Paloma Petrescu și Maricica Rodica Șerbănescu.

În onoarea Palomei Petrescu au făcut laudatio directorii de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" și Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu", prof. Vasile Nicoară, respectiv prof. Anamaria Ciobotaru.



UPDATE


În onoarea fostului director de la Radiovacanța, Maricica Rodica Șerbănescu, a făcut laudatio consilierul județean Nicoleta Bercaru. 


UPDATE

Consilierii județeni au mai votat proiectele ce vizează stabilirea pe anul 2020 a salariilor de bază ale funcționarilor publici din cadrul CJC și ale angajaților de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, precum și de la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța. 



UPDATE

Totodată, aleșii au votat bugetul de cheltuieli al CJC și al instituțiilor aflate în subordine.

În altă ordine de idei, toate proiectele au trecut de votul aleșilor județeni cu toate că liberalii au votat împotriva unora dintre ele.

Mai multe detalii în ediția print a ziarului de mâine.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8785 secunde