UPDATE / Președintele României a primit "nobilul titlu de bunic". Iată prima fotografie cu fetița Elenei Băsescu

423
7
Președintele Traian Băsescu este bunic! Fiica sa cea mică, Elena, a născut, prin cezariană, azi-noapte, o fetiță, la Spitalul Universitar din Capitală. Fetița care va purta numele de Sofia Raisa, are 2,7 kilograme. Nașterea nu a fost conform planificării și a fost declanșată de o sângerare pe care Elena ar fi avut-o. 




Adusă de urgență la spital, Elenei i s-a făcut o operație de cezariană, după ce medicii au decis că nu pot risca, scrie realitatea.net."Pe amândoi emoțiile și așteptarea ne-au copleșit", spunea vineri fiica cea mică a președintelui.


UPDATE - Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la ieșirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a născut o fetiță, că este bucuros că a primit "nobilul titlu de bunic", iar nepoțica sa, despre care a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă și "deja a supt", scrie Mediafax.


Comentează știrea

admirator
1 septembrie 2013
traiasca!

la mai multi!

HIV & EBA
1 septembrie 2013
Orice tampiti stiu sa "faca copii"...

O mama semi analfabeta , un tata filfizon cu scoala cumparata , un bunic betiv si turnator la CI - blestemat de milioane de oameni , o bunica moldoveanca fara studii pripasita pe litoral unde a lucrat ca liftiera si receptionera , iar bunicii din partea tatalui copilului - niste parveniti... Saracul copil unde a nimerit fara a avea vreo vina ! Ptr "admirator": Fa-i repede un cunilingus tutei , daca o admiri asa de mult !!!

Numarul 4
1 septembrie 2013
Pacat

Un copil nevinovat venit intr-o gloata de nenorociti.

noni
1 septembrie 2013
trist

Nici venirea pe lume a unui copil nu mai e motiv de bucurie pt unii, totul e politic. Pe cei care hulesc, ii intreb, ei sunt de vita nobila, au sange albastru, provin din familii de soi ?? A ajuns rusine sa ai in neam marinari, paznici, liftieri ?? Nu mai faceti politica non stop, mai luati o pauza si traiti si voi. Copiii nu au culoare politica, sunt doar copii. Si Tonta are si Pastaie si Crin somnorosul, fiti corecti si comentati si despre acesti copii, vaitati-i ca au parinti nenorociti, ca o sa creada lumea ca sunte-ti partinitori. Pacat.

Ptr. idiotii "noni", "EU" si alti postaci
1 septembrie 2013
Bucur ati-va cu SIDA & EBA

1. Nu mai desparti cuvantul "sunteti" , ca o sa creada lumea ca esti ca EBA... 2. Nimeni nu zice ca ar avea vreo vina copilul. Dar analfabeta asta ajunsa europarlamentar prin frauda nu trebuia sa procreeze. Sunt de ajuns 2 tute , una care s-a maritat pe muzica lui Bodo , si mai tarziu sa realizeze gafa si o proasta gramada care fonfane pe nas fraze numai de ea intelese... Sa nu mai amintesc de ignoranta si tupeul fratelui bunicului, acel Mircea Basescu. 3. Cat despre familia lui Ponta sau Antonescu , nu mai compara ca nu are rost. Acum mai suntem o tara de "mamicute si bebelusi" (citat din turnatorul betiv)?!? Sau , cum ramane cu vizita la catafalcul lui Cioaba si cu afirmatia "tziganca imputita" ?!? Chiar si copiilor lui Ceasca , cat a fost el de neghiob , nu le ieseau porumbei cand deschideau gura (Valentin-fizician , Zoe-matematician).

noni
1 septembrie 2013
trist

E trist ca nu te-a avortat mata cand a aflat ca e insarcinata !!! Scapam de o mare pierdere de vreme. Kakat infect !! Sa o jignesti pe mata sau pe nevastata sau pe cine te suporta sau iti permite, pe mine nu ma cunosti jegule si nu iti permit sa ma jignesti ! S-a inteles pipi ??

Men
1 septembrie 2013
Sincere condoleante !

Le de doresc tot raul din lumea asta !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Monden : Kim Kardashian a născut PREMATUR!
Miercuri, 15 Mai 2013
Stire din Sănătate : Alimentația după naștere
Pagina a fost generata in 0.794 secunde