UPDATE. Dumitru Timofte, noul primar al comunei Nicolae Bălcescu

1925
3
UPDATE. Dumitru Timofte, noul primar al comunei Nicolae Bălcescu - foto-1497214203.jpg
Cetățenii cu drept de vot din comuna Nicolae Bălcescu au fost, astăzi, la urne, pentru a-și alege un nou primar. După închiderea urnelor și numărarea voturilor a reieșit că indepenedentul Dumitru Timofte va conduce Primăria Nicolae Bălcescu în următorii trei ani. El a obținut cele mai multe voturi din cele valabil exprimate. Prezența la vot, la închiderea urnelor, a fost de 61,69%.


Reamintim că în cursa electorală au fost înscriși șase candidați. Astfel, fostul viceprimar, Nicolae Ciocănete, a candidat din partea PSD, Adrian Albu a reprezentat PNL, iar Lucian Constantin a fost candidatul PMP. Pe lângă cei trei care au candidat din partea partidelor politice, au mai fost alți trei candidați independenți, respectiv, Dumitru Timofte, Tudor Gheorghe și Nicolae Albu.


UPDATE / Dumitru Timofte a câștigat mandatul cu un avans de 4 voturi în fața candidatului social-democrat. PSD a cerut renumărarea voturilor.


UPDATE / S-a terminat și renumărarea voturilor. Dumitru Timofte este noul primar, în timp ce Nicolae Ciocănete este marele perdant.


UPDATE / Contactat telefonic, noul șef al administrației din Nicolae Bălcescu, Dumitru Timofte, a spus că își va duce mandatul până la capăt din postura de independent.


 Vom reveni în ediția de mâine a ziarului cu noi informații.


Comentează știrea

Relu
12 iunie 2017
Alo !

Ci va mai faceti , bei , mafiotilor de la PSD-PNL ? Ati imbulinat-o ! Cu cariera e de puscarie ...

Un cunoscator
12 iunie 2017
Doua sute de lei

A ajuns primar dând spaga sub nasul lui musat și cumpărând membri comisie Dna verificați modul în care sau făcut alegerile o diferență de 4 voturi......dubiasă treaba nu credeți? ??

un alegator
12 iunie 2017
foarte interesant

Oare înțeleg ceva ăștia care cică sunt șefi la partidele din Constanța? Nu mai ține cu vrăjeala! Lumea nu mai vrea tot felul de marionete să îi conducă spre necazuri de tot felul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5496 secunde