Unui voluntar al Alianței USR-PLUS i-a fost furată mapa cu semnături

173
Unui voluntar al Alianței USR-PLUS i-a fost furată mapa cu semnături - semn51515500-1551902702.jpg
Un individ i-a furat mapa cu semnături unui voluntar al Alianței USR-PLUS, miercuri după-masă, în Piața Victoriei. Hoțul a fost prins de trecători și dus la poliție, semnalează USR pe pagina de Facebook.

"Colegei noastre Andreea i-a fost furată mapa cu semnături pentru Alianța 2020 USR PLUS în plină stradă. Totul s-a întâmplat chiar în Piața Victoriei, în apropierea sediului Guvernului. (...)

În timp ce Andreea stătea de vorbă cu trecătorii, un tânăr ce părea că vrea să semneze s-a apropiat, i-a smuls mapa cu semnături și a luat-o la fugă. Nu l-au interesat nici poșeta, nici telefonul, obiectivul era altul. Hoțul voia doar reducerea la tăcere a unui om care vrea un viitor mai bun pentru copiii săi.

Dar Andreea nu s-a lăsat bătută, a alertat oamenii din jur și a pornit în urmărirea hoțului. Un trecător l-a prins de braț și l-a făcut să dea drumul mapei, iar altul, un polițist în civil, l-a imobilizat și apoi l-a arestat",au scris reprezentanții USR pe pagina lor de Facebook.

Andreea este voluntar care strânge semnături pentru Alianța USR-PLUS în timpul ei liber, mai precizează formațiunea.

"Andreea vrea un viitor curat pentru copiii ei, așa că, în fiecare zi, după ce îi lasă la grădiniță sau la bunici, se oprește în Piața Victoriei să strângă semnături pentru ca Alianța 2020 USR PLUS să poată participa pe 26 mai la alegerile Europarlamentare. Asta pentru că în secolul 21, în România e nevoie de 200.000 de semnături, cel mai mare prag electoral din toată Europa, doar pentru a participa la alegeri", se mai arată pe pagina Facebook a USR.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8879 secunde