Cristian Diaconescu:

"UNPR negociază posibile alianțe pentru alegerile locale"

286
1
Președintele UNPR, Cristian Diaconescu, a declarat, sâmbătă, la Craiova, că atât la nivel central, cât și la nivel local se negociază posibile alianțe pentru alegerile locale cu partidele din coaliție, pe județe.

Diaconescu a precizat că nu în toate regiunile "situațiile între partidele politice sunt ușor de armonizat", însă "există voință politică la nivel central".

"Nu există un răspuns categoric în acest moment într-un sens sau altul. Noi am lăsat libertatea totală organizațiilor pentru a se poziționa și ținem foarte mult seama de evaluările dânșilor, dar până nu parcurgem întregul proces de dialog la nivel regional. Sunt situații în care pozițiile sunt destul de greu de armonizat, dar există voință politică la nivel central pentru o colaborare cât se poate de adecvată, dar fără a afecta nici mesajul sau identitatea unuia sau altuia dintre partide. Eu cred în sensul colaborării la nivel național, dar este posibil să existe și excepție, însă nu este nimic anormal în politica ce este cât se poate de dinamică", a declarat Diaconescu. 

Comentează știrea

rex
26 martie 2012
jos ciuma portocalie

Aliatul vostru trebuie sa fie ori iuda ori javrele portocalii, in orice caz trebuie sa fiti alungati din locurile publice de toti romanii care au ganduri curate si suflete linistite.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7983 secunde