UNPR Constanța și-a stabilit candidații pentru primării

2019
4
UNPR Constanța și-a stabilit candidații pentru primării - siglaunpr-1334245711.jpg

UNPR Constanța a stabilit în cursul acestei săptămâni lista cu candidații pentru primăriile din județ. Potrivit secretarului de partid, Darius Dobrin, UNPR a stabilit în cadrul ultimei ședințe 21 persoane care vor candida din partea partidului pentru funcția de primar.
Pentru primăria Techirghiol, UNPR l-a desemnat pe Giuliano Voicu, la Medgidia va candida Dănuț Dumitru Cotârlă, la Hârșova Ionel Gae, iar la Horia Lenuța Carp. Pentru Primăria Ciobanu, UNPR l-a desemnat pe Ion Tănase, la Ghindărești pe Ion Artion și la Adamclisi pe Mădălina Lupu. Pentru primăria Ion Corvin, UNPR o va lansa în luptă pe Tudorița Floroș, pentru administrația locală Grădina pe Dumitru Fedor, iar pentru Primăria Cumpăna pe Tiberiu Cazan.
Fostul liberal Marian Sărăcilă va candida din partea partidului pentru Primăria Tuzla, în timp ce la primăria Pecineaga se va lupta pentru funcția de primar Cristi Stoian. Pesedistul Valentin Vrabie este și el trecut pe listă drept candidat al UNPR la Primăria Peștera, alături de Constantin Blaj, care va candida pentru Primăria Seimeni. Menționăm că deși a criticat vehement conducerea PSD Constanța, în special pe președintele CJC, Nicușor Constantinescu, menționând că are intenția de a părăsi partidul din cauza proastei colaborări, Vrabie nu a trecut în mod oficial la UNPR.
Revenind la candidații oficiali ai UNPR, menționăm că la Primăria Cobadin, UNPR a ales să meargă pe mâna lui Alexandru Lică, în timp ce la Cogealac Cati Hristu ar putea fi înlocuit de uneperistul Stere Palaș. Pentru Primăria Sarariu va candida Dorinela Irimia, pentru cea din Topraisar va intra în cursă Florin Romaneț, la Costinești Gheorghe Minea, la Băneasa Leonard Chiciu, iar la Mereni Roland Socianu.



Comentează știrea

rex
13 aprilie 2012
jos tradatorii si javrele

Gunoaiele de la "tradatori" facuti partid de "satana", adica hidosul urat mirositor, trebuiesc alungati cu pietre din locurile publice. Acestia sunt ultimii oameni din societate alaturi de "javrele" de la pd si trebuiesc tratati ca atare de romanii ce nu se hranesc cu duhoarea hidosului. '

Am facut,impreuna cu zeci de vecini, sesizare pt 1o trecere de pietoni-e aprobata acum aproape 11 luni!!2, amendarea celor care fac custi ilegale de caini pe langa blocuri de vreo 4-5 lunisi altele...oricum absolut nimc nu s-a rezolvat;PRIMARIA ,INSPECTOR
13 aprilie 2012
Am facut,impreuna cu zeci de vecini, sesizare pt 1o trecere de pietoni-e aprobata acum aproape 11 luni!!2, amendarea celor care fac custi ilegale de caini pe langa blocuri de vreo 4-5 lunisi altele...oricum absolut nimc nu s-a rezolvat;PRIMARIA ,INSPECTOR

Am facut,impreuna cu zeci de vecini, sesizare pt 1o trecere de pietoni-e aprobata acum aproape 11 luni!!2, amendarea celor care fac custi ilegale de caini pe langa blocuri de vreo 4-5 lunisi altele...oricum absolut nimc nu s-a rezolvat;PRIMARIA ,INSPECTORII SI ANGAJATII LOR NU FAC NIMIC..1, trecere de pietoni aprobata de 11-12 luni-si unii vecini au facut cerere de vreo 2-3- ani!2,aceleasi haite de caini in peninsula pe langa catedrala ortodoxa si catolica-de nu pot sa merg acolo fara frica;3, aceiasi caini pe langa toate blocurile din cartier desi ar fi trebuit distruse custile ilegale de caini si cei care au facut custi amendati -pt ca au semnat aproape 100 vecini de cartier!!ar mai fi si altelerdar la aceste probleme primaria nu a raspuns cu absolut nimic,nicio masura ,absolut nimic de 1 an de zile !!ASA CA NU VA MIRATI DRAGI CONSTANTENI, ACEASTA PRIMARIE SI ADMINISTRATIE NE SFIDEAZA TOTAL!

bibi
14 aprilie 2012
Uniunea Nationala a Pupincuristilor din Romania

Un pardit de 0-1% la alegeri. Cateii lui basecu!

cetatean
24 aprilie 2012
Sa punem capat badaraniei

Succes UNPR!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2923 secunde