UNPR a absorbit Partidul Popular și al Protecției Sociale

418
UNPR a absorbit Partidul Popular și al Protecției Sociale - gabrieloprea-1322845947.jpg
Conducerile UNPR și Partidului Popular și al Protecției Sociale au ratificat, astăzi, la Palatul Parlamentului, fuziunea celor două partide.

Președintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat că Uniunea a absorbit un partid care "și-a asumat valorile de centru-stânga", precizând că această fuziune "se sprijină pe cei doi piloni politici: interesul național și dialogul social". El a mai spus că UNPR are aproape 300.000 de membri de partid, subliniind că la viitoarele alegeri Uniunea poate depăși 10% din sufragii.

La rândul lui, Nicolae Popescu, liderul Partidului Popular și al Protecției Sociale a recomandat jurnaliștilor, după fuziune, "să facă comentariile onorabil, așa cum trebuie să fie comentariul unui jurnalist", precizând că din studiile sale făcute "pe ici pe colo în țară" UNPR are aproape 14% "din sufragiul oamenilor nevoiași" . "Dacă dvs. nu ne vreți, noi vă vrem, adică oamenii vor ca acest partid (n.r. UNPR) să tindă mai departe spre a rezolva problemele dificile din viața domniilor lor", a susținut Popescu după ce partidul său a fuzionat prin absorbție cu UNPR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3303 secunde