Unele spaţii din cadrul Pavilionului Expoziţional Constanţa se transformă în centre de vaccinare împotriva COVID-19

234
Unele spaţii din cadrul Pavilionului Expoziţional Constanţa se transformă în centre de vaccinare împotriva COVID-19 - cuget-1609937230.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Județean Constanța s-a întrunit astăzi, 6 ianuarie 2021, în ședință extraordinară de îndată. Au fost prezenți un număr de 30 de consilieri județeni. Ședința a fost ținută în regim de videoconferință, iar pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre.


Acesta face referire la darea în folosință gratuită Municipiului Constanța, a unor spații aflate în interiorul Pavilionul Expozițional Constanța, în vederea înființării unui centru de vaccinare împotriva Covid-19. Spațiile ce urmează a fi date în folosință Municipiului Constanța vor deservi un centru de vaccinare pentru populația de peste 65 de ani și pacienților cu boli cronice. Acest centru va avea o suprafață totală de aproximativ 2550 de mp și va fi împărțit în 5 săli.


Centrul de vaccinare care va funcționa în cadrul Pavilionul Expozițional Constanța, va respecta prevederile Ordinului nr. 2171/181/4380/M223/2020, pentru stabilirea normelor privind autorizarea, organizarea și funcționarea centrelor de vaccinare, împotriva Covid-19, precum și a normelor Direcției de Sănătate Publică. Toate cheltuielile aferente funcționării centrului vor fi suportate de către Primăria Municipiului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7179 secunde