Un fost candidat la Primăria Constanța țintește Președinția țării

1763
14
Un fost candidat la Primăria Constanța țintește Președinția țării - fostcandidatlaprimariaconstantag-1388926583.jpg

Articole de la același autor

Fostul candidat la Primăria Constanța, avocatul Gheorghe Dinu, a anunțat public că intenționează să candideze independent la alegerile prezidențiale din 2014. În acest sens, pe 25 ianuarie, la hotel "Novotel" din București va avea loc Conferința Națională de lansare a candidaturii independente la Președinția României.

Gheorghe Dinu va candida din postura de independent cu susținerea ONG-ului Alianța Lege și Ordine.

"2014 este un an de răscruce, când toți românii responsabili, de bună credință și patrioți, trebuie cu necesitate să se implice cu toată intensitatea și voința în alegerile prezidențiale, deoarece noul președinte poate marca o cotitură radicală în viitorul nostru și al copiilor noștri. Ar trebui să luăm exemplul Braziliei care, în anul 2004, era mai coruptă și brazilienii mai săraci ca românii, fapt pentru care s-au revoltat pe candidații partidelor și au votat un candidat independent. Astăzi, Brazilia este a 4-a putere economică, ca ritm de dezvoltare", a spus Gheorghe Dinu.

El a precizat că a luat decizia de a candida independent după ce a primit zeci de mii de emailuri prin care i se cerea să intre într-o astfel de competiție.

"În ultima perioadă, am primit zeci de mii de emailuri, de la românii din țară și din străinătate, prin care pur și simplu mi se cere să candidez la Președinția României. Sincer, mă simt onorat și copleșit de aceste cereri generate de energiile poporului aflat în plină criză economică. Încurajarea și suportul pe care le primesc mă determină să fac acest pas. Mă lansez cu tot sufletul și capacitatea mea fizică și intelectuală în această cursă prezidențială, dar cer tuturor prietenilor, românilor responsabili să se implice în susținerea candidaturii mele", a precizat viitorul candidat independent la Președinția României.

Gheorghe Dinu a mai spus că asigură toți românii că deține competența necesară să îndeplinească la nivelul cel mai bun, toate prerogativele președintelui României prevăzute în Constituție.

"Cu totul întâmplător sau se spune că nimic nu este întâmplător, viața a făcut ca eu să îndeplinesc funcții care la scară redusă au reprezentat toate responsabilitățile președintelui României, respectiv, expert în criminalistică, ofițer de contraspionaj și investigații economico - strategice cu finalitate antiteroristă, și în prezent, avocat și profesor universitar, decan al Facultății de Drept, specializat în Franța în justiție și administrație europeană. Astfel, pot afirma fără riscul de a greși și fără a se interpreta drept lipsă de modestie, că sunt singurul candidat independent la Președinție și dintre cei anunțați de partide, care, din prima zi la Cotroceni, voi ști cum să acționez, astfel ca instituțiile statului să funcționeze pentru România, pentru români. Vă asigur că voi fi un președinte drept, competent, ferm, autoritar, neșantajabil, darnic mai ales cu cei cu care soarta nu a fost suficient de darnică și voi supraveghea ca toate drepturile și libertățile omului să fie respectate", a mai spus Gheorghe Dinu.

Reamintim că Gheorghe Dinu a mai candidat și în 2004 la alegerile prezidențiale. Totodată, în 2012, profesorul universitar doctor avocat Gheorghe Dinu a candidat la Primăria Constanța din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu.

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
parpanghel
6 ianuarie 2014
alo,alo,aici e ....dinu

Dinu e cate putin din toate ,dar mai ales fanfaron. Isi face aparitia doar cu ocazia alegerilor, pentru reclama. Si de data asta va lua 0,001%. Are toate calitatile baronului Munchausen. Poate ne va spune cum a cumparat vila tiganeasca de pe str.B.P.Hasdeu,cum a " platit" unele lucrari si cu cat a vandut-o.

noni
6 ianuarie 2014
e bine

Are sanse reale. Ori eu, ori el,avem sanse egale daca vom candida. Unii nu stiu cand sa se opreasca din penibil. O face bine meseria de profesor, avocat, dar cu politicul nu prea e la fel... Desi de lepre gen Pastaie si USL sunt satul pana peste cap....

Unu
6 ianuarie 2014
Penibil

A primit zeci de mii de mail-uri in care romanii il roaga sa candideze??? Hahaha...asta e dus cu pluta. Cand a candidat la Primaria Constanta a luat ca un milog 5000 de voturi. Si alea datorita valului de votanti ai lui Dan Diaconescu la acea vreme. Daca ar fi candidat independent ar fi luat doar votul lui...:-))))

miki
6 ianuarie 2014
nu are toate tiglele pe casa

mai baiatule , cauta-te !

Ion
6 ianuarie 2014
Penibil !

Cu tot respectul , dar cred ca nici rudele dumneavoastra nu va voteaza in totalitate !

noni
6 ianuarie 2014
teorie

Poate i-au cazut greu carnatii...

Răspuns la: nu are toate tiglele pe casa
Adăugat de : miki, 6 ianuarie 2014
mai baiatule , cauta-te !
Justice
6 ianuarie 2014
reclama

Voi chiar nu intelegeti ca isi face reclama pe bani putini ?

No name
7 ianuarie 2014
El a dat mail-uri la toti !

Am primit o multime de mail-uri de la asa zisa lor Alianta ALO a P - - - i din Romania, e varza tipul, mai ca,,,,,....crede in capitalismo-comunism, e greu de ghicit ce-i in capusorul acestui domn tovaras...oricum, sa aiba grija sa nu ajunga langa Adrian Nastase 4 case, adica 3 +1 ultima fiind la Rahova sau la Jilava in cantonament timp de 29 de zile, apoi...mai vedem noi, du-te tataie Dinu Ghe. la SPA poate ai treaba si noi te retinem...

Un alegător
8 ianuarie 2014
Mișto!

Bravo, nea Dinule, ești tare, pe bune! Cum i-ai făcut mata să se încaiere pă fraieri... Știi vorba aia, un nebun aruncă o piatră și..... Sigur, în concepția unora te faci din nou de hândel, dar și mata poți să zâci că doar proștii nu te-au votat, de aia n-ai eșit nici acuma, pupate-aș pă sprâncenele alea negrele... Domne, așa un băiet diștept de fugeau spionii din cauza lui din Romania nu s-a mai văzut! Între puținii profesori universitari din Romania e și el, studentele se topește după carisma lui.Nea Dinule, vezi bre c-ai uitat să spui că ai fost propus și la Nobel da n-ai avut pile, te-au lucrat vechii comuniști și odraslele lor. Nea Dinule zi bre unde-ți faci sediul de companie să vorbim mai multe la fața locului, șugubățule și-ți promit și campanie electorală. Te pup dulce pe dinți și sprâncene,multă baftă!

unu
8 ianuarie 2014
e gay

e popo.....

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0296 secunde