Onaca, în staff-ul de campanie al lui Băsescu:

"Un comandat de navă se simte mai în siguranță când are lângă el și un scafandru"

1382
9

Fostul director al Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare și consul general al Republicii Bangladesh în România, constănțeanul Dorel Constantin Onaca face parte din staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu pentru referendum.
El a declarat pentru ziarul "Cuget Liber" că este un lucru firesc și, din prima clipă, în care a observat că funcția președintelui este în pericol i s-a alăturat acestuia pentru a-l susține și a-i face campanie.
"Nici nu anunțaseră bine cei de la USL ce decizie vor lua că eu am și fost pregătit. Se vede clar că este un abuz ceea ce au făcut dar, nu-i nicio problemă, Traian Băsescu le va arăta din nou, că au greșit. Sunt mai mult ca sigur că le va da iar o lecție la fel cum a făcut și în 2007. Și la referendumul din 2007 am făcut parte din staff-ul de campanie al președintelui suspendat", a declarat Dorel Constantin Onaca pentru Cuget Liber.
El a mai adăugat că, în cele trei săptămâni de campanie, se va ocupa de organizare și logistică, șef de campanie fiind Sebastian Lăzăroiu.
Onaca a mai adăugat că a ales să fie alături și acum de Traian Băsescu deoarece este un comandat și un președinte foarte bun.
"În momentul în care comandantul a sunat adunarea, toți cei care au coloană vertebrală au fost alături de el. Așa am făcut și eu, mai ales că sunt sigur că, orice comandat de navă se simte cu vaporul mult mai în siguranță dacă are și un scafandru alături", a mai spus Onaca.
În ceea ce privește referendumul din data de 29 iulie, Dorel Constantin Onaca a spus că are un mesaj atât pentru români, dar mai ales pentru constănțeni.
"Eu le spun să stea și să analizeze cu atenție și dacă vor face acest lucru vor observa că suspendarea președintelui Traian Băsescu și nu numai, este un abuz al USL. Singura cale pentru a se face dreptate este la popor așa că oamenii trebuie să voteze împotriva suspendării președintelui Traian Băsescu", a mai menționat Onaca.
Pe toată perioada campaniei, președintele suspendat, Traian Băsescu, va sta la sediul său de campanie din strada Comănița nr. 9 din sectorul 2.
Întrebat de jurnaliști dacă va sta toată perioada campaniei pentru referendum la sediul din strada Comănița, Băsescu a răspuns: "Trei săptămâni, o nimica toată!"



Comentează știrea

mardare
12 iulie 2012
devotamentul si recompensa

Gestul este frumos.Poate Onaca va fi recompensat cu preluarea functiei de presedinte al organizatiei PDL Constanta

Anton
12 iulie 2012
O idee

D-le Onaca, ar fi bine sa te duci cu batiscaful cat mai in adanc,poate reusesti sa scoti la suprafata,daca mai gasesti, increderea romanilor in Base!!!

Craii de curte veche
12 iulie 2012
Asta nu mai este cu nea Nelu?

Acest scafandru ca mai mult nu este si nici nu stie, mai bine ar tace. pina mai ieri era omul lui nea Nelu , cind pdsr-ul l-a facut PARLAMENTAR, APOI PRM-UL CU SPUME LA GURA , L-AU SCAPAT PE RIND DE PIRNAIE , ACUM TREBUIE SA-L SCAPE BASESCU?ASTA ESTE SI EL CRED DOTTORE, CA SI CHEGARGARA.

gigi
12 iulie 2012
Foca esuata ce esti

Besi de umflat esuat ce esti. Faci campanie a ? Ma mir cum de nu ai mai candidat la primarie sa te lauzi ca ai fost primul milionar in $ dupa revolutie. Imbarcati`va amandoi pe vapor si sa disparetzi precum Titanicul futuva`n gura de hotiiii, de golaniiii la costum. Sa va haituiasca USL`ul sa nu mai raman unul liber .... la Rahova cu voi hotilor

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

bobo
12 iulie 2012
CE SA FACA ASTA

CA LIDER E MORT, PAREREA MEA E CA ROLUL LUI E DE BOODYGARD AL SEDIULUI DE CAMPANE. CRED CA AR TB SA PLECE DE LANGA BASESCU IL TRAGE IN JOS. O SIMPLA PARERE CARE ARE SUSTINERE PRIN PROCENTUL JALNIC OBTINUT IN 2008, AN IN CARE PDL-UL ERA PE VAL EL ABIA A FACUT 8% LA PRIMARIA CT.

ion
12 iulie 2012
rusine

domnule onaca nu cred ca aveti bun simt ,sa-l sustineti pe basescu cand stiti in ce hal a adus tara asta.rusine.

gogu
13 iulie 2012
incolonati in rind

Basescu s-a iconjurat de haimanale(tipul udrea,frate-sau,videanu...) asa ca nu mai e credibil.Cit despre Onaca ,asta chiar ca inoata in ape tulburi,ar trebui sa il verifice un pic si pe el la teza de licenta si la cartile publicate sa vada cine i le-o fi scris,la sforile si tunurile trase de el si poate se ia de mina cu marinaru si hopa si ei la mititica cu nastase.

metin cerchez
17 iulie 2012
verificati studiile lui onaca-facute -plagiat de procuror popoviici

cum ai dat licenta,masterate,conferentiar universitar-la misto -la saguna? plagiatpeste tot-verificati----------------

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3325 secunde