UDTTMR se pregătește de Congres. Sunt așteptați 420 de delegați

680
9
UDTTMR se pregătește de Congres. Sunt așteptați 420 de delegați - udttmrsepregateste2-1452011783.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) se pregătesc pentru alegerile ce au loc din patru în patru ani.

Drept urmare, sâmbătă, 9 ianuarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, de la ora 15.00, vor avea loc lucrările Congresului UDTTMR. La eveniment, vor participa 420 de delegați, membri ai Filialelor UDTTMR. Pe ordinea de zi, se află opt acțiuni.

Astfel, la debutul acțiunii, va fi prezentat raportul de activitate al președintelui UDTTMR, Gelil Eserghep, ales în funcție în 2012. Va urma prezentarea raportului de activitate al deputatului UDTTMR, Varol Amet. Întâlnirea va continua cu prezentarea raportului de activitate al Comisiei de Cenzori, raportul de activitate privind bugetul de venituri și cheltuieli și bilanțul contabil al Consiliului Reprezentanților.

Totodată, în cadrul evenimentului, se va alege președintele UDTTMR, dar cum este înscris doar un singur candidat, respectiv, actualul președinte Gelil Eserghep, este de la sine înțeles că tătarii îi vor da pe mână un nou mandat pentru a continua proiectele începute în cadrul Uniunii.

În schimb, alegerea candidatului UDTTMR pentru Parlamentul României la mandatul din decembrie 2016 ar putea crea emoții. Și asta pentru că s-au înscris doi candidați: actualul deputat Varol Amet și subprefectul județului Constanța, Ersun Anefi. De asemenea, în cadrul Congresului, va avea loc alegerea Comisiei de Cenzori compusă din trei membri activi și trei membri supleanți. 

Comentează știrea

anefi
6 ianuarie 2016
De ce Ersun

Nu ne ajunge unul care a ajuns presedinte acuma il punem si pe Ersun cu dosar penal,pacat dl presedinte ai facut ce ai facut si ai stricat si uniunea.

Memedemin
6 ianuarie 2016
Mita electorala la tatari. Pana cand?

Toti cei 420 de votanti au fost in decembrie cumparati cu o excursie gratuita la Sinaia, asa cum de 4 ani banii dati de statul roman tuturor tatarilor sunt deturnati in interesul personal al presedintelui penal si al familiei lui si folositi drept mita electorala pentru a cumpara voturi. 1.Fata lui este in acte consilierul deputatului Varol si ia lunar salariu de la statul roman. 2. Ersun, nasul fetei lui este subprefect si ia salariu de la statul roman si scum vrea sa-l puna deputat. 3. Firma presedintelui este singura firma de transport cu care lucreaza uniunea tatara. Mai exista si alte de transport puternice controlate de tatari. 4. Ginerele presedintelui este in CR, forul de conducere al uniunii, si face cele mai profitabile afaceri cu uniunea. 5. Mama, tatal, nasterea nepoatei presedintelui sunt serbate festiv in cadrul uniunii din fondurile statului roman. 6. Vicepresdintii uniunii au si ei dosare penale. Un vicepresedinte este proprietarul unui restaurant unde se fac toate petrecerile pe banii statului roman. 7. Sotia vicepresdinteluo nogai ia salariu din proiectele europene ale uniunii. 8. Cumnatul presedintelui este fost subprefect penal si el cu salariu de la statul roman si din proiectele europene ale uniunii. 9. Membrii cr care voteaza cum le cere presedintele penal promesc drept mita electorala excursii gratuite pentru ei si familiile lor. 10. Desi banii statului roman sunt pentru promovarea tatarismului ei se cheltuie pe excursii de recompensare a acolitilor presedintelui penal. 11. Si cate si mai cate.PANA CAND?

Vecin
6 ianuarie 2016
Amantlik

Da pe nida cu ce o rasplatesti eserghep pentru tot ce presteaza?

Zepsan
6 ianuarie 2016
Uninunea tatara=afacerea familiei Eserghep

Familia Eserghep a preluat cu totul uniunea tatara. Gelul e penal si e presedinte , ficasa angajata la uniune , nasu lui ficasa , fost gardist spagar recunoscut , il pune deputat , drept de vot au numai rudele si angajatii metropoliitan , toti banii uniunii trec prin metropolitan sau prin firma lui gineresu. Pana cand tolereaza DNA aceste abuzuri si conflicte de interese ?

Nogay
8 ianuarie 2016
Penal

Toti cei 420 de votanti au fost in decembrie cumparati cu o excursie gratuita la Sinaia, asa cum de 4 ani banii dati de statul roman tuturor tatarilor sunt deturnati in interesul personal al presedintelui penal si al familiei lui si folositi drept mita electorala pentru a cumpara voturi. 1.Fata lui este in acte consilierul deputatului Varol si ia lunar salariu de la statul roman. 2. Ersun, nasul fetei lui este subprefect si ia salariu de la statul roman si scum vrea sa-l puna deputat. 3. Firma presedintelui este singura firma de transport cu care lucreaza uniunea tatara. Mai exista si alte de transport puternice controlate de tatari. 4. Ginerele presedintelui este in CR, forul de conducere al uniunii, si face cele mai profitabile afaceri cu uniunea. 5. Mama, tatal, nasterea nepoatei presedintelui sunt serbate festiv in cadrul uniunii din fondurile statului roman. 6. Vicepresdintii uniunii au si ei dosare penale. Un vicepresedinte este proprietarul unui restaurant unde se fac toate petrecerile pe banii statului roman. 7. Sotia vicepresdinteluo nogai ia salariu din proiectele europene ale uniunii. 8. Cumnatul presedintelui este fost subprefect penal si el cu salariu de la statul roman si din proiectele europene ale uniunii. 9. Membrii cr care voteaza cum le cere presedintele penal promesc drept mita electorala excursii gratuite pentru ei si familiile lor. 10. Desi banii statului roman sunt pentru promovarea tatarismului ei se cheltuie pe excursii de recompensare a acolitilor presedintelui penal. 11. Si cate si mai cate.PANA CAND? Ginerele lui fost taximetrist a luat-o pe grasa de fiisa care a fost pe la toti . DICTATURA ? UDTTMR = METROPOLITAN ? Nu poti intra in curtea uniunii daca nu esti agreeat . PANA CAND ?

Tataru
8 ianuarie 2016
Doar 420

Milionul de euro are vine de la statul roman este doar pentru cei 420 de tatari ? Sau sunt banii pentru toti tatarii din toata Romania ? Pot alege soarta tatarilor doar cei 420 ? NU pot intra decat cei 420 de " alesi " ?

Rasuteanu
8 ianuarie 2016
Statut

Cu tot respectul , in statutul uniunii nu se specifica cumva cine poate si cine nu poate candida la alegeri ? Cumva tatarii sunt mai presus de lege ? Un condamnat definitiv poate candida ? Oare tatarii sunt pe felie cu psd-ul ? Au luat modelul Dragnea ? Cam multi penali in aceea gasca de tatari lacomi ? E un puscarias la Valul Traian , un condamnat definitiv la Constanta , un cercetat penal la Agigea . Apropo de milionul de euro ( pe an ) oferit de noi , contribuabili , cetateni acestei tari se duce doar la cei 420 de alegatori ? Cumva metropolitanul nu este in conflict de interese prestand servici fara licitatie pentru uniune ? Pacat de aceea natie de odinioara. Am multi prieteni intelectuali care nici in ruptul capului nu vor sa se afundenin mocirla uniunii. Multi au parasit uniunea cu un gust amar.

Nida e pe placere
8 ianuarie 2016
Nidaaaa

Nida e pe placere !

Răspuns la: Amantlik
Adăugat de : Vecin, 6 ianuarie 2016
Da pe nida cu ce o rasplatesti eserghep pentru tot ce presteaza?
Tatar
9 ianuarie 2016
Șantaj

Alegerile sunt măsluite... Nimeni nu are voie să se ridice împotriva mai marelui Gelil.. Cine îndrăznește este dat afară sau pus "să demisioneze" și să se "retragă" din uniune... Omul care îi spune adevărul în față e dat afară, omul care îl minte și îl pupă în dos e ținut în puf... Nu înțeleg cum are tupeul să promoveze neamul tătăresc și să facă afirmații de genul" să vă luați soți/soții din neamul vostru".. Nu îi e rușine să facă asemenea afirmații? El care are neamul mixt, nașul lu fi-sa e însurat la fel cu o româncă... Ce tupeu mai ai Gelil să faci asemenea afirmații?! Nu ți-e rușine? Așa ceva vreți voi la conducerea uniunii? Un mafiot? Un șantajist? Să ne reprezinte Anefi în Parlament, care e însurat cu o româncă? La ei nu se aplică regulile promovate de mai marii "înțelepți"? Să vă fie rușine , vouă, celor care vă lăsați cumpărați și șantajați...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2135 secunde