UDTTMR organizează festivitatea de absolvire a cursului "Istoria și civilizația tătarilor"

125
1
UDTTMR organizează festivitatea de absolvire a cursului

Articole de la același autor

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România și Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității "Ovidius" organizează marți, 9 iunie, începând cu orele 17,00, festivitatea de absolvire a cursului "Istoria și civilizația tătarilor". Cursul s-a derulat pe parcursul anului universitar 2014 – 2015, în baza unui protocol încheiat între cele două instituții și a fost susținut de drd. Metin Omer de la Universitatea Hacettepe din Ankara.


Pe parcursul acestui an universitar au fost prezentate principalele momente din evoluția istorică a tătarilor, din cele mai vechi timpuri până în prezent. De asemenea, s-a acordat o atenție deosebită și aprofundării biografiilor celor mai importante personalități ale tătarilor. În cadrul cursului, drd. Metin Omer a prezentat și principalele elemente de civilizație, cultură și tradiții tătărești. La curs au participat atât membri ai comunității, cât și persoane interesate să cunoască mai multe despre istoria și civilizația tătarilor.


Cursul, care este un proiect deosebit de important pentru comunitatea tătară, va continua și în anul universitar viitor, reprezentanții UDTTMR mulțumind Universității "Ovidius", în mod special Facultății de Istorie și Științe Politice, pe această cale, pentru sprijinul acordat în atingerea obiectivelor în acest prim an, și manifestându-și convingerea că buna colaborare dintre cele două instituții va continua și pe viitor.


În cadrul cursului festiv de marți, vor primi diplome de absolvire a cursului de "Istoria și civilizația tătarilor" peste 50 de cursanți.
Evenimentul de marți, 9 iunie, va avea loc la Sala Senatului – Universitatea "Ovidius", Campus, Corp A.


Comentează știrea

costy
8 iunie 2015
afaceri

Garantia seriozitatii! Ai vrea sa vezi imediat cea mai completa si mai profitabila oferta de lucru? Acum, in premiera absoluta, vei viziona un video extrem de clar, video care te va convinge total si definitiv sa vii in echipa noastra! Rezultatele sunt deja dovedite! Eu vreau sa te ajut si sa te simti in siguranta, asa ca astept sa ma contactezi si sa-mi soliciti restul detaliilor la adresa mea de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4308 secunde