UDTR dă startul Festivalului de Artă Culinară Turcească

925
UDTR dă startul Festivalului de Artă Culinară Turcească - udtrdastartulfestivalului-1571342937.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) organizează, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 11.00, la Techirghiol, cea de a XIV-a ediție a Festivalului de Artă Culinară Turcească. Evenimentul este organizat de comisia de femei a UDTR și va fi găzduit de Pensiunea Admir, situată pe malul lacului Techirghiol. 


În cadrul festivalului, cele mai pricepute doamne în arta culinară turcească, din Dobrogea, vor intra în competiție într-un concurs cu premii oferite de organizatori. 


"Vor fi premiate cele mai gustoase mâncăruri tradiționale turcești și delicii orientale pregătite la filialele UDTR din Medgidia, Tulcea, București, Brăila, Cernavodă, Hârșova, Cumpăna, Lazu, Amzacea, Cobadin, Techirghiol, Tuzla, Eforie, Măcin, Babadag și Fântâna Mare. Preparate culinare specifice insulei Ada Kaleh vor fi expuse de membrii filialei ce poartă numele vechii insule scufundate", a declarat președintele comisiei de femei a UDTR, Filiz Ismail. 


Concursul va cuprinde trei secțiuni: mâncare tradițională, patiserie și dulciuri. În cadrul festivalului, va avea loc un spectacol de dansuri tradiționale turcești susținut de ansamblul folcloric "Delikanlilar".


La eveniment, sunt așteptați să participe președintele UDTR, Fedbi Osman, secretarul general, prof. Ervin Ibraim, deputatul Iusein Ibram, reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, ai Ambasadei Republicii Turcia la București, precum și ai Consulatului General al Republicii Turcia la Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5726 secunde