Udrea: Ponta l-a dat jos pe Vanghelie din invidie. Vrea să fie el primul grătaragiu politic al țării

406
1
Udrea: Ponta l-a dat jos pe Vanghelie din invidie. Vrea să fie el primul grătaragiu politic al țării - 176810elenaudrea06-1313326189.jpg
Vicepreședintele PDL Elena Udrea scrie pe blog că președintele PSD Victor Ponta l-a dat jos "din invidie" de la șefia PSD București pe Marian Vanghelie, "tatăl acțiunilor politice cu grătare fumegânde și beri băute din picioare", opinând că Ponta "vrea să fie el primul grătaragiu politic al țării", transmite Mediafax.

"Să nu mai poți de râs! După ce i-a tratat pe alegătorii din comuna Tutilați cu mici și bere în dulcele stil pesedist, Ponta i-a îndemnat pe aceștia să-i păcălească pe pedeliști - când aceștia vor veni cu pungi la ei, să le primească, dar să voteze cu reprezentantul USL. Pentru că, nu-i așa?, votul obținut cu pungi (că plase a dat destule PSD) este imoral și ilegal. Trag de aici concluzia că doar micii și berea gratis merită votul cetățenilor, zahărul și făina din pungă, nu! Și atunci, de ce l-a dat jos Ponta jos de la șefia PSD București pe Vanghelie, tatăl acțiunilor politice cu grătare fumegânde și beri băute din picioare? Din invidie! Ponta vrea să fie el primul grătaragiu politic al țării!", scrie Udrea pe blogul personal.

Comentează știrea

Mario M
15 august 2011
tu vorbesti?!!

Iar tu,prima coorva a tarii,nu?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2856 secunde