Udrea face curățenie în "mizeria" lui Mazăre din Mamaia

1540
Udrea face curățenie în
Primul-ministru Emil Boc a lăudat decizia ministrului Turismului, Elena Udrea, de a desființa construcțiile ilegale de pe litoral. Mai mult decât atât, premierul  îi critică pe primarii localităților de la malul mării, făcând referire la Radu Mazăre, pentru lipsa unei inițiative în acest sens.
"Salut intervenția Ministerului Dezvoltării și Turismului pe litoral, pentru a desființa lucrările fără autorizație, ilegale, care au compromis litoralul românesc. Lucrurile acestea trebuiau să fie făcute de către primarii din zonă. Dar nu am văzut la primarul Con-stanței, de exemplu nicio inițiativă de a pune în ordine construcțiile de pe litoral, de a le pune în concordanță cu legea. A trebuit să vină ministrul dezvoltării cu un act normativ pentru a face curățenie în mizeria de acolo. Acum suntem pe drumul bun pentru a pune în ordine ceea ce înseamnă construcțiile ilegale pe litoral", a afirmat Emil Boc.
În cadrul aceleiași declarații, Emil Boc a lăudat și programul "Paștele în Bucovina", derulat de ministerul condus de Elena Udrea, spunând că acesta este "un proiect de succes care arată ce înseam-nă să ai inițiativă, să promovezi valorile și tradițiile naționale" și că acest program "a adunat sute de mii de turiști".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Aprilie 2011
Stire din Economie : Încep demolările pe litoral
Pagina a fost generata in 0.3869 secunde