Udrea: Construcția politică de tip Frankenstein, USL, își trăiește ultimele zile, săptămâni, luni

581
1
Udrea: Construcția politică de tip Frankenstein, USL, își trăiește ultimele zile, săptămâni, luni - 20100723014702elenaudrea-1317205823.jpg
Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, scrie pe blog că de câteva săptămâni se petrece "un proces foarte clar de destrămare a USL", o construcție politică "de tip Frankenstein", "o struțo-cămilă neviabilă, sortită eșecului".
"De câteva săptămâni, sub ochii noștri, se petrece un proces foarte clar de destrămare a USL. Liderii celor trei partide componente au ajuns la capătul răbdării unii cu ceilalți, se amenință, șantajează și acuză reciproc în ședințele la care participă. Un ochi neavizat ar spune că este rezultatul firesc al unei construcții politice de tip Frankenstein: pui împreună socialiști, liberali și conservatori, rezultând o tocăniță de doctrine și idei. Cum însă acești oameni nu se ceartă pe principii sau pe propuneri de soluții pentru guvernare (pentru că, personal, nu am văzut niciuna), realizezi atunci că aroganța este ceea ce este fatal proiectului USL. Au început, practic, să-și împartă funcțiile de conducere înainte de a fi câștigat efectiv alegerile. Acești oameni nu au nicio soluție pentru guvernare, în schimb știu că trebuie să genereze un algoritm politic, care se dovedește a fi dezavantajos pentru toți", spune democrat-liberala.
Udrea se întreabă "ce se va întâmpla în condițiile în care, Doamne ferește!, ar ajunge la guvernare dacă acum se ceartă, când nici nu au acces la putere".



Comentează știrea

camelia
28 septembrie 2011
hmm

ultimele zile, saptamani, luni, ani..?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce a făcut Elena Udrea pentru Dobrogea
Pagina a fost generata in 0.3341 secunde