UDMR pune condiții pentru susținerea noului Guvern și vrea protocol al coaliției pe 2012

322
UDMR pune condiții pentru susținerea noului Guvern și vrea protocol al coaliției pe 2012 - kelemenhunor-1328632793.jpg
UDMR are condiții pentru susținerea noului Guvern, președintele Uniunii, Kelemen Hunor, precizând că formațiunea sa dorește încheierea unui protocol al coaliției pe 2012, care să se refere inclusiv la Facultatea de Medicină de la Mureș și Autostrada Transilvania.
Kelemen Hunor a apreciat că până la învestirea noului Guvern mai sunt o zi și jumătate și că până atunci este timp pentru semnarea protocolului.

Liderul UDMR a precizat că este vorba despre un protocol de funcționare a coaliției guvernamentale pe anul 2012, convenit cu premierului desemnat.

Kelemen a explicat că acest protocol ar trebui să vizeze de la probleme de la infrastructură până la probleme legate de învățământ, liderul UDMR referindu-se la Facultatea de Medicină și Farmacie de la Târgu Mureș și la Autostrada Transilvania.
Liderii UDMR se reunesc, de la ora 18.00, într-o ședință, iar la ora 20.00 coaliția se va întruni la Palatul Victoria, împreună cu premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, care urmează să prezinte lista membrilor Cabinetului său.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : UDMR nu vrea alegeri anticipate
Vineri, 27 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Motivul pentru care UDMR susține PDL
Pagina a fost generata in 0.3871 secunde