Tusac îi sapă groapa lui Foleanu

666
1
Tusac îi sapă groapa lui Foleanu - mangaliasedintaconsiliu141321632-1321658784.jpg
Consilierii locali din Mangalia se vor întruni în ședință, marți, pentru a vota proiectul de hotărâre prin care se dorește încetarea manda-tului pedelistului Paul Foleanu. Decizia a fost aprobată în comisia de urbanism, iar cei care sunt pentru această inițiativă spun că proiectul a fost inițiat ca urmare a faptului că Foleanu este incompatibil cu funcția, conform ANI. Dacă va trece de votul consilierilor, decizia va lăsa Mangalia cu doar 17 consilieri.

Democrat-liberalul spune că în spatele acestor acțiuni se află Mihai Claudiu Tusac, care "în condițiile în care nu mai poate face nimic pentru că a fost eliberat din funcție, își pune oamenii la treabă". În plus, adaugă Foleanu, toate aspectele legate de excluderea sa sunt ilegale, pornind de la ședință și până la motivul pentru care s-a introdus un astfel de proiect.

"În primul rând, ședința de marți este ilegală, pentru că a fost convocată de Tusac și semnată de marioneta de Filimon. În al doilea rând, nu este legal să încerce excluderea mea, deoarece nu au primit niciun raport de la ANI în care să se ateste incompatibilitatea mea. Există un act de constatare al ANI, realizat în 2009 și întocmit în baza Legii 144/2007. Articolele la care se face referire au fost ulterior declarate neconstituționale și abrogate prin noua Lege ANI, adică prin Legea 176/2010! În situația în care acele articole au fost abrogate, ANI nu a mai transmis actul de constatare către Consiliul Local. Este o metodă abuzivă prin care Tusac, prin intermediul oamenilor lui, încearcă să scape de mine și să rămână cu 17 consilieri", a declarat Foleanu.

Referitor la mesajele emise de către PSD Mangalia în care se menționează că firmele contractate de Tusac pentru anumite proiecte refuză să mai muncească, Foleanu explică: "Oamenii sunt la treabă zi de zi. I-am văzut chiar astăzi (n.r. - ieri) la muncă pentru că sunt contractați de Tusac, nu de primărie. Astea sunt minciunile lui Tusac și ale păpușii sale Filimon".

Comentează știrea

Mangalianul
19 noiembrie 2011
Foleanu incompatibil

Foleanu este calul troian al PDL-ului, dar o rapciuga de cal, ce mai mult necheaza si-si da aere urat mirositoare. Cine stie ce "oarza" i-or fi promis ex-primarul Iorgus, actualul parlamentar PDL, si prefectul Palaz?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Mangalia, dincolo de ,,domnia'' lui Tusac
Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cine conduce Mangalia?
Pagina a fost generata in 1.0528 secunde