Tudose, despre amenda primită de PNL: "Doi lei bucata. Asta avem la conducerea Guvernului… de doi lei!"

208
Tudose, despre amenda primită de PNL:

Articole de la același autor

Mihai Tudose, fost premier şi vicepreședinte PSD, ironizează amenda primită de liberali pentru nerespectarea regulilor sanitare la congresul PNL: „5000 de participanți. 10.000 de lei. Doi lei bucata... O evaluare corectă! 2 lei bucata”.


PNL a fost amendat cu 10.000 de lei după congresul din weekend. Sancțiunea a venit pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID. Peste 5.000 de persoane au participa la Congresul PNL, în decurs de două zile.

Potrivit Antena3.ro, în replică, Mihai Tudose, fost premier şi vicepreședinte PSD, ironizează amenda primită de liberali pentru nerespectarea regulilor sanitare la congresul PNL.

„Doi lei bucata…. În urma presiunii publice, organizatorii (PNL) Congresului PNL de sâmbătă au fost amendați cu suma de 10000 de lei pentru încălcarea normelor legale privind distanțarea și portul incorect al măștii… 5000 de participanți. 10000 de lei. O evaluare corectă! 2 lei bucata…


Asta avem la conducerea Guvernului… de doi lei! În ceea ce-l privește pe Președinte care a stat fără mască: fără amendă, căci e neprețuit”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8677 secunde