Trei zile de distracție la Năvodari. Administrația locală marchează "Zilele Orașului"

762
Trei zile de distracție la Năvodari. Administrația locală marchează

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Năvodari au pregătit la sfârșitul acestei săptămâni, trei zile de distracție atât pentru localnici cât și pentru turiștii aflați pe litoral. Astfel, în perioada 26-28 iulie 2019 vor avea loc "Zilele Orașului Năvodari", eveniment organizat în incinta stadionului "Flacăra".


Potrivit organizatorilor, sărbătoarea va debuta, vineri, 26 iulie, de la ora 17.00, cu inaugurarea noului Skate Park din Năvodari, dedicat tinerilor iubitori și practicanți ai sporturilor extreme. 


Investiția, în valoare de 1,4 milioane lei, a fost realizată din fonduri de la bugetul local și cuprinde piste pentru trial, dirt jumping, climbing, bouldering, skate și role. În cadrul evenimentului de deschidere, cei mai talentați tineri în arta graffiti-ului se vor bate în culori și forme în cea mai inedită competiție: Graffiti Wall!


A doua zi, sâmbătă, de la ora 17.00, reprezentanții administrației locale îi vor premia, în cadrul unei festivități, pe elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele școlare județene și naționale, urmând ca apoi pe scenă să se joace o piesă de teatru pentru copii. 
În altă ordine de idei, în serile de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 19.00, pe scena amplasată lângă stadionul "Flacăra" vor urca unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului: Ștefan Bănică Jr., Ioana Ignat Band, Fuego, Vali Vijelie, Distinto, Doinița și Ionuț Dolănescu, Nemuritorii, Maria Constantin, Renata Iager, Harmony Sound, Iuliana Zlatov, Balcan, Daniela Gyorfi, Dan Țăranu, Iuliana Pușchilă, Nicu Paleru, Neluțu Măgurean, Marian de la Lunca, artiști locali. Prezentator va fi Liliana Cazan.


"Ne dorim ca această tradiție a orașului să ne aducă mai aproape unii de alții! Vă așteptăm cu drag la sărbătoarea Năvodariului!", este mesajul transmis de primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4942 secunde