Trei proiecte de hotărâre aprobate de consilierii din Medgidia

547
Trei proiecte de hotărâre aprobate de consilierii din Medgidia - primariamedgidia-1623779513.jpg
Luni, 14 iunie 2021, consilierii locali ai municipiului Medgidia s-au întrunit în ședință extraordinară pentru a vota trei proiecte de hotărâre importante pentru sistemul educațional local.

Primul punct de pe ordinea de zi a vizat actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru realizarea obiectivului de investiție ”Creșterea eficienței energetice a clădirii publice - Școala Gimnazială Spiru Haret din municipiul Medgidia, județul Constanța”.

În continuarea ședinței a fost votat proiectul de hotărâre referitor la reactualizarea devizului și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru realizarea obiectivului de investiție „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Colegiului Național Kemal Ataturk din municipiul Medgidia, județul Constanța”.

La finalul ședinței, consilierii locali și-au exprimat votul pentru proiectul de hotărâre privind reactualizarea devizului și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru realizarea obiectivului de investiție „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței Ion Creangă din municipiul Medgidia, județul Constanța”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3183 secunde