Traian Băsescu: Voi promulga bugetul pentru asigurările sociale imediat ce îl voi primi

64
Traian Băsescu: Voi promulga bugetul pentru asigurările sociale imediat ce îl voi primi - basescu-1386259041.jpg
Președintele Traian Băsescu a anunțat, în această seară, că va promulga bugetul pentru asigurările sociale imedoat ce îl va primi.
"Înțeleg că de aseară propaganda USL-ului m-a întrebat când promulg, ce fac cu bugetul. Bugetul nu este sosit, nu este în regim de urgență, deci în mod normal ar putea să sosească luni, 9 decembrie, la Președinție. Dacă era în procerudă extraordinară, trebuie să stea doar trei zile. Fiind în procedura normala, va veni luni, 9", a declarat șeful statului, potrivit B1.ro.
"Documentul, în mod normal trebuie să fie trimis la Președinție pentru promulgare luni 9 decembrie. Deci eu estimez că va veni luni. Data până la care pot să-l consult este 29 decembrie. Ce va pot spune însă cu certittudine este că voi promulga imediat bugetul asigurărilor sociale, nu am nimic de reproșa acelui buget", a explicat Băsescu. 
"Obiecțiunile mele sunt pe efectele introducerii accizelor pe carburanți. Probabil ca în aceeași zi în care bugetul pe asigurări sociale va sosi, îl voi și promulga. Nu are decât rezerve rezonabile, dar nu sunt exagerate ca la Ministerul Dezvoltării Regionale", a precizat președintele.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0193 secunde