Traian Băsescu va reprezenta România la Consiliul European de la Bruxelles!

178
Traian Băsescu va reprezenta România la Consiliul European de la Bruxelles! - 1313395152traianbasescu213461754-1352995470.jpg

Premierul Victor Ponta a anunțat, în această seară, că președintele Traian Băsescu va merge la Consiliul European de la Bruxelles.

"Domnia sa m-a anunțat că, ținând cont de situația europeană, dorește și preferă să participe personal la Consiliul Europeanpentru a susține poziția României și a obține cele două obiective fundamentale ale României pentru 2014 - 2020. Am luat act de decizia președintelui și domnia sa va participa la Consiliul European. Mai mult, fiind vorba de teme care țin de interesele naționale ale României, toate datele pe care le-am acumulat în timpul negocierilor pe toate palierele, inclusiv consilierii guvernamentali și personale care au participat la negocieri, în zilele următoare merg să îl informeze pe președinte în exprimarea unei poziții cât mai ferme", a spus Ponta, citat de realitatea.net.

În această seară, premierul Victor Ponta a avut o discuție cu Traian Băsescu, referitoare la reprezentarea României la Bruxelles.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.226 secunde