Traian Băsescu spune că va merge în concediu cel mai probabil la Neptun, după vizita de la Chișinău

105
1
Traian Băsescu spune că va merge în concediu cel mai probabil la Neptun, după vizita de la Chișinău - traianbsescu-1373615649.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat că va pleca în concediu după ce se va întoarce din vizita pe care o va efectua săptămâna viitoare, la Chișinău.

Șeful statului a fost întrebat de presă, înaintea primirii premierului francez Jean-Marc Ayrault la Palatul Cotroceni, când va merge în concediu, acesta răspunzând că după ce se va întoarce din vizita de la Chișinău.

Întrebat dacă va merge la vila de protocol de la Neptun, Traian Băsescu a afirmat: "Vrei acuma să merg pe o plajă publică să apar în toate ziarele de scandal cu poze?".

Cât privește posibilitatea de a pleca în concediu peste hotare, Băsescu a subliniat că a mers destul la viața sa în străinătate.

Comentează știrea

Mishu
12 iulie 2013
Spalati-va pe cap cu betivul !

Jigodia asta care si-a pierdut functia la referendum , merge pe banii prostilor sa bea la Ciresica. Paznici / servitori / bucatari / medici / bucatari / etc... pe banii prostilor care au ales acest idiot betiv si turnator de 3 (trei) ori: 2 mandate si o data cand a fost demis de cei 322 parlamentari... Halal tara de slugi si prosti gramada !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.475 secunde