Traian Băsescu se întâlnește, luni, cu președintele Consiliului European, Herman van Rompuy

454
Președintele Traian Băsescu îl va primi luni, la Cotroceni, pe președintele Consiliului European, Herman van Rompuy, prilej cu care cei doi oficiali vor discuta despre situația economică la nivelul UE, Consiliul European de primăvară și agenda de priorități a României în domeniul afacerilor europene.
Aceasta este prima vizită pe care președintele permanent al Consiliului European o efectuează la București de la preluarea acestei funcții.
Întâlnirea va constitui un prilej pentru un schimb de opinii între șeful statului român și oficialul european pe marginea unor subiecte de maximă actualitate de pe agenda europeană, cum ar fi situația economică la nivelul Uniunii Europene, principalele teme de pe agenda reuniunii informale a șefilor de stat și de guvern ai Uniunii Europene și a Consiliului European de primăvară, precum și modul de funcționare a noii instituții a președinției permanente a Consiliului European.
De asemenea, președintele Traian Băsescu va prezenta președintelui Consiliului European agenda de priorități a României în domeniul afacerilor europene, informează Administrația Prezidențială prin intermediul unui comunicat de presă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.842 secunde