Traian Băsescu: "România este o țară care de doi ani are o creștere economică"

75
Traian Băsescu:

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sulina, că România înregis-trează de doi ani creștere economică, iar prin parteneriatele pe care le are, țara noastră vrea să ajungă din urmă țările care au rămas în capitalism după cel de-Al Doilea Război mondial.

"România e o țară care prin parteneria-âtele pe care le are vrea să ajungă din urmă țările care au rămas în capitalism după cel de-Al Doilea Război Mondial. Indiferent de ce critici vedeți la adresa României, România este o țară care de doi ani are o creștere economică. Anul acesta va fi cel de-al treilea an de creștere economică, e drept nu foarte mare. Acum, marea noastră problemă este când se relansează economiile celorlalte țări, pentru că economia României depinde de cea a Franței, Marii Britanii și nu numai", a afirmat președintele Traian Băsescu, la întâlnirea pe care a avut-o cu copiii și tinerii de etnie română care trăiesc în afara granițelor, participanți la Programul de tabere ARC 2013. 

Șeful statului le-a prezentat tinerilor, pe scurt, situația economică a României, amintind că pentru acest exercițiu bugetar România are alocată suma de 32 de miliarde de euro pentru dezvoltarea țării, iar pentru perioada 2014-2020 - 40 de miliarde de euro. 

Președintele Traian Băsescu i-a asigurat pe participanții la întâlnire că România va păstra tradiția taberelor pentru tinerii care trăiesc în afara granițelor țării și și-a exprimat bucuria că anul acesta pentru prima dată la aceste evenimente participă și tineri din Kazahstan, acolo unde există o comu-nitate de circa 20.000 de români. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5338 secunde