Traian Băsescu: Legea privind ROȘIA MONTANĂ este neconstituțională

93
Traian Băsescu: Legea privind ROȘIA MONTANĂ este neconstituțională - traianbasescumare1-1379251893.jpg
Președintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, răspunzând unei întrebări referitoare la Legea privind Roșia Montană trimisă de Guvern la Parlament, că aceasta va fi respinsă de Curtea Constituțională întrucât se va constata că este neconstituțională, neputând fi dată o lege care să vizeze o firmă, scrie realitatea.net.




"Nu este legal să stabilești o firmă care face o exploatare prin lege. Va fi respinsă cu siguranță de Curtea Constituțională. Este doar un joc politic", a declarat, duminică, la Țebea, în județul Hunedoara, președintele Traian Băsescu, răspunzând unei întrebări referitoare la Legea privind exploatarea de la Roșia Montană, trimisă Parlamentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Șeful statului a spus că marea problemă este că, după ce se va face o lungă dezbatere în Parlament, se va constata că legea este neconstituțională.


"Nu se poate să faci o lege care să vizeze o firmă. Va fi respinsă de Curtea Constituțională pentru că se va constata că este o lege neconstituțională", a mai spus Băsescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Președintele Băsescu a ajuns la Țebea
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Economie : Protest spontan la Roșia Montană
Pagina a fost generata in 1.3468 secunde