Traian Băsescu invită partidele politice să semneze un pact pentru agricultură

83
Traian Băsescu invită partidele politice să semneze un pact pentru agricultură - traianbasesculanasultvemisiunege-1372685768.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, că raportul Comisiei prezidențiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România reprezintă cel mai bun document strategic în domeniu, după Revoluție, invitând, totodată, toate partidele politice să semneze un pact pentru agricultură.




"Astăzi, în sfârșit s-a terminat o muncă ce ține de trei ani. Vă mărturisesc că de o săptămână de când am primit raportul, l-am citit. Impresionează prin acuratețea cifrelor utilizate, în diagnosticul pus agriculturii și industriei alimentare, și prin soluțiile pe care le dă. Astăzi, raportul este finalizat din punct de vedere al comisiei, o comisie în afara oricărei suspiciuni din punct de vedere profesional. (...) Este un document care, după părerea mea, dincolo de a fi un excelent documentar și o radiografie excelentă a agriculturii românești, ne dă și o perspectivă. (...) În opinia mea, este cel mai bun document strategic pentru agricultură și industrie alimentară și spațiul rural care a fost produs după Revoluție", a spus președintele, la Palatul Cotroceni, la evenimentul de lansare a raportului Comisiei prezidențiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7015 secunde