Traian Băsescu i-a decorat pe judecătorii și magistrații CCR

228
Traian Băsescu i-a decorat pe judecătorii și magistrații CCR - ccr97642200-1340116967.jpg
Președintele Traian Băsescu i-a conferit presedintelui CCR, Augustin Zegrean, Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler, decorandu-i și pe judecatorii CCR alături de mai mulți magistrați, cu prilejul implinirii a 20 de ani de la infiintarea institutiei, informează Realitatea.net.

Decretele privind conferirea decorațiilor au fost publicate săptămâna trecută în Monitorul Oficial. Conform decretelor, șeful statului i-a conferit președintelui Curții Constituționale, Augustin Zegrean, Ordinul Național "Steaua României" în grad de Cavaler, cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la înființarea instituției, "în semn de înaltă apreciere pentru contribuția deosebită la dezvoltarea și afirmarea gândirii juridice românești, pentru rolul deținut în asigurarea și respectarea Constituției de către instituțiile statului de drept".

Aceeași distincție le-a fost acordată de președintele Băsescu și judecătorilor CC Aspazia Cojocaru, Petre Lăzăroiu, Mircea Ștefan Minea, Iulia Motoc, Ion Predescu, Valentin Zoltan Pușcaș, Tudorel Toader "în semn de înaltă apreciere pentru competența și profesionalismul dovedite în domeniul justiției constituționale".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4482 secunde