Ministrul Gabriel Leș:

"Toate acțiunile președintelui Iohannis exced mult rolului său de mediator"

249
Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a declarat, ieri, că acțiunile președintelui Klaus Iohannis din ultimele săptămâni exced rolului său de mediator.

"Toate aceste afirmații ale președintelui în mediul public, în media, în ultimele săptămâni nu sunt unele care să îndemne la stabilitate politică cu adevărat. Toate acțiunile dumnealui sunt unele care exced mult rolului pe care dânsul ar trebui să-l aibă de mediator. Ceea ce se întâmplă în contextul nostru de securitate, în zona noastră de apărare, ar obliga în acest moment toate personalitățile publice să aibă un dialog mult mai așezat, mult mai îndreptat spre interesul și binele țării noastre. Este destul de dificil să lucrezi într-un astfel de context în care, din punct de vedere politic, ești tot timpul șicanat, ești permanent împins într-o zonă de iritabilitate, sunt lucruri care, pe lângă activitatea extrem de încărcată a fiecăruia, să mai ai timp să mai răspunzi unor astfel de provocări. Cred că lucrurile ar trebui un pic să se liniștească", a spus ministrul Gabriel Leș, la Antena 3.

El a arătat că discuțiile din CSAT au fost "așezate", existând un dialog respectuos între membrii Consiliului, și că nu a existat nicio discuție în cadrul ședinței despre remaniere.

"Acum nu vreau să surprind pe cineva și să nu spun că nu există o oarecare tensiune, dar discuțiile la cele două ședințe ale CSAT la care am participat de când am fost nominalizat au fost discuții așezate, pe proiectele prezentate pe ordinea de zi a CSAT, discuții care, din punctul meu de vedere, nu au degenerat la niciun moment", a spus Leș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3113 secunde