Dorel Onaca:

"Ținta PMP este să avem cei mai mulți membri activi până la alegerile de anul viitor"

159
1

Articole de la același autor

Președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat, ieri, că în cadrul Consiliului Executiv Național (CEN) s-a decis ca, până la finele lunii aprilie, să se desfășoare alegeri la nivelul tuturor organizațiilor județene ale partidului.

La rândul său, secretarul general al PMP, Dorel Onaca, a precizat că, pentru o cât mai bună organizare la nivel teritorial a PMP, CEN al partidului a luat decizia de a organiza opt zone de lucru în țară și alte opt în diaspora.

"Ținta organizatorică a PMP este ca, până la alegerile de anul viitor, să fim partidul cu cei mai mulți membri activi din România. Pentru aceasta, am creat opt zone de lucru în țară și opt zone de lucru în diaspora. În perioada imediat următoare, coordonatorii de zonă împreună cu președinții organizațiilor județene ale PMP să conceapă un program de guvernare locală și regională și împreună să facă în așa fel încât pe fiecare zonă de lucru să avem constituite organizații puternice stabile, atât la nivelul satelor, comunelor, cât și al orașelor", a explicat Onaca.

El a mai precizat că evaluarea privind organizarea la nivel teritorial a PMP se va face în trei etape, în cadrul unor reuniuni ale conducerii PMP, care vor avea loc la 15 iunie, 15 septembrie și 15 decembrie. 

Comentează știrea

burdy
3 martie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6839 secunde