În ziua depunerii jurământului de președinte de către Traian Băsescu,

Tinerii pedeliști i-au dus lui Mazăre un bilet de avion, doar "dus", pentru Brazilia

4163
Tinerii pedeliști i-au dus lui Mazăre un bilet de avion, doar

Articole de la același autor

Câteva zeci de tineri democrat-liberali s-au aflat, ieri, în fața sediului Primăriei Constanța, cu scopul declarat de a-l "cadorisi" pe primarul urbei, pesedistul Radu Mazăre, cu un bilet de avion pentru țara sa de suflet, Brazilia. Doar "dus". Potrivit declarațiilor lui Andrei Popa, tânăr democrat-liberal, membrii Organizației de Tineret a PD-L Constanța s-au gândit "să-l ajute pe Mazăre să-și țină promisiunea din campanie", aceea de a pleca definitiv în Brazilia în cazul unui nou mandat de președinte al lui Traian Băsescu. "Având în vedere că azi (n.r - ieri) are loc depunerea jurământului pentru un nou mandat de președinte de către Traian Băsescu, tineretul democrat-liberal s-a gândit să-l ajute pe Mazăre să-și țină promisiunea. Sperăm că va merge pe deviza «Fapte, nu vorbe» și i-am pregătit un bilet, doar «dus», cu destinația Brazilia, cu mesajul că poate să stea liniștit, că Primăria va rămâne pe mâini bune, Constanța la fel. Îi urăm «Drum bun!»", a fost, concret, declarația lui Popa.
Întrebați cui anume aparține inițiativa, tinerii au răspuns, în spirit de glumă, că aceasta a venit chiar din partea lui Mazăre, având în vedere că el personal amenința că, în cazul unui nou mandat al lui Traian Băsescu, își face bagajele definitiv și irevocabil pentru Brazilia, renunțând la mandatul de primar al Constanței. Revenind, însă, la un ton mai serios, juniorii pedeliști au menționat că cel care i-a susținut în acțiunea organizată ieri a fost liderul Organizației Județene a PD-L Constanța, senatorul Mircea Banias.
Pe lângă biletul "dus" pentru țara ritmurilor de "bosa nova", tinerii democrat-liberali i-au adus primarului Mazăre și o sacoșă portocalie necesară, potrivit explicațiilor lor, "bagajului" și "dosarelor": "Să-și ia bagajul liniștit sau dosarele, dacă mai are timp, și să plece", l-au îndemnat ei pe șeful administrației publice locale.
Costul biletului cu destinația Brazilia este de 490 de euro. Într-un gest de mărinimie post-electorală, tineretul pedelist de la malul mării s-a arătat dispus să îi ofere un bilet cu aceeași destinație și președintelui Consiliului Județean Constanța (CJC), pesedistul Nicușor Constantinescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6956 secunde