Tinerii liberali din Constanța strâng cărți pentru cei din diaspora

150
Tinerii liberali  din Constanța strâng cărți pentru cei  din diaspora - tineriidinpnlstrangcarti-1432060218.jpg

Articole de la același autor

Tinerii constănțeni din PNL au demarat, la începutul acestei săptămâni, o amplă campanie de colectare de cărți în cadrul proiectului național derulat de Tineretul Național Liberal "Suntem români, citim românește".

Campania promovată de TNL are drept scop trezirea interesului tinerilor din diaspora pentru limba și cultura română, prin punerea la dispoziție, în mod gratuit, de cărți în limba maternă pentru a nu se pierde contactul cu limba, tradițiile și moștenirea națională. Proiectul este unul ambițios, tinerii liberali dorind să strângă până la sfârșitul campaniei 250.000 de titluri în limba română, care vor pleca apoi în întreaga lume pentru comunitățile românești din diaspora.

La nivel local, Filiala TNL Constanța și-a propus ca, până la data de 9 august, când se va încheia perioada de colectare, să strângă 9.000 de volume, care vor fi distribuite celor 10 biblioteci din diaspora, acestea urmând a fi amenajate la sfârșitul lunii august, cu ocazia Zilei Limbii Române. În acest context, constănțenii care doresc să doneze cărți sunt așteptați zilnic la sediul Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, situat pe strada Vasile Pârvan nr. 3, între orele 10.00-14.00 și 16.00-18.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7312 secunde