Tinerii din PSD Constanța au donat sânge. "Vrem să organizăm mai des astfel de campanii"

242
2
Tinerii din PSD Constanța au donat sânge.
Echipa Tineretului Social Democrat Constanța a răspuns la semnalul unităților medicale privind nevoia de sânge și, recent, mai mulți tineri social democrați din Constanța și-au dat întâlnire la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța acolo unde, împinși de curaj și din dorința de a salva vieți, au donat sânge.

Acțiunea și-a propus creșterea stocurilor de sânge din instituțiile spitalicești și sensibilizarea opiniei publice cu privire la importanța donării de sânge deoarece nu s-a descoperit un înlocuitor al sângelui, astfel că donarea lui salvează vieți omenești.

Campania "Sângele tău salvează 3 vieți" se află la cea de-a IV-a ediție și face parte din programul "TSD pentru responsabilitate socială".

"Ne dorim să tragem un semnal de alarmă cu privire la nevoia de sânge atât la nivel județean, cât și la nivel național. Oricine poate salva vieți prin donarea de sânge, astfel că nu trebuie să rămânem fără reacție mai ales când știm că nu există un înlocuitor al sângelui", a declarat Nicu Roșu, președintele TSD Constanța.

"Prin această campanie ne-am dorit să venim în sprijinul celor care au nevoie de noi. Avem viață în sânge și împreună îi putem salva pe cei aflați în suferință. Pe viitor vrem să organizăm mai des astfel de campanii pentru o responsabilizare a tinerei generații", a spus și Dragoș Dobrea, membru TSD Constanța.

Comentează știrea

sever
26 ianuarie 2018
noutate stiintifica!!!!!!!!!!!!

stiam ca porcii au multe asemanari anatomice cu umanii, dar nu stiam ca si sangele lor este compatibil. bun sau nu, donati tot pana la ultima picatura.

Gabi
26 ianuarie 2018
Concurenta

Ma grăbeam sa comentez ceva de genul donati-l pe tot, dar vad ca mi-a luat-o altcineva înainte... Îmi place :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3246 secunde