Tinerii din PDL Constanța, încântați de Congresul PPE

356
2
Tinerii din PDL Constanța, încântați de Congresul PPE - tineripdlppe1350640422-1350680144.jpg
Organizația de Tineret a Partidului Democrat Liberal Constanța a participat și, totodată, a ajutat la buna desfășurare a Congresului Partidului Popular European (PPE) de la București, printr-o echipă de tineri din județul nostru.


Temele supuse dezbaterilor în cele doua zilele, 17 si 18 octombrie, au atins necesitățile și problemele tuturor statelor membre, precum și ale celor care sunt în plin proces de aderare la UE. 
"Opinia unanimă a tinerilor OTPDL este că acțiunile, ideile si planurile înalților demnitari din cadrul Congresului PPE au fost prezentate foarte transparent, concis și ferm, fiind un semnal puternic că nici o țară nu dorește să se mai piardă timp în recredibilizarea Uniunii Europene, în lupta cu recesiunea economică, protecția socială și familială", a declarat Bogdan Clinciu, coordonatorul Organizației Județene de Tineret a PDL Constanța.
Pe de altă parte, un alt subiect care a fost dezbătut de Organizația de Tineret a Partidului Popular European a fost: "Tinerii Antreprenori în Europa: Provocările și politicile publice". 

Astfel, fiecare participant la acest seminar a putut transmite celorlalți avantajele și dezavantajele pe care le are un tânăr antreprenor în țara sa, de aceea se poate spune ca a fost un schimb de experiență foarte util pentru toți participanții.

"În urma acestei experiențe suntem încântați, bucuroși și optimiști că asemenea evenimente ajută să construiești lucruri pozitive pentru societate. De aceea, acest congres, la care am fost organizatori-invitați-participanți, ne face să fim încrezători ca în viitorul apropiat vom reuși să facem în județul nostru un eveniment care să aducă la un loc tinerii din PPE, eveniment în care pot fi dezbătute multe alte teme ce pot ajuta tinerii europeni de azi și de mâine", a declarat Cătălin Cheia, participat la Congresul PPE din partea organizației de tineret Constanța. 


Comentează știrea

carmen
20 octombrie 2012
succes!

orasul chiar are nevoie de o echipa tanara si de perspectiva, aveti foarte putin timp sa dovediti. SUCCES!

paul
21 octombrie 2012
tot asa

tintiti cat mai sus, doar prin voi si in voi se isi pot regasi tinerii constanteni principiile si valorile democratice. bafta in continuare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.419 secunde