Tinerii din ALDE Constanța s-au reunit la Școala de Iarnă. Ce subiecte au dezbătut

276
Tinerii din ALDE Constanța s-au reunit la Școala de Iarnă. Ce subiecte au dezbătut - tineriidinaldeconstanta-1550616710.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, la Sinaia, s-a desfășurat Școala Politică de Iarnă a Tineretului din Alianța Liberalilor și Democraților (TLDE) și a avut ca temă principală "Uniunea Europeană - O construcție liberală". 


În cadrul acestei acțiuni, s-au dezbătut următoarele subiecte: istoria formării Uniunii Europene, obiectivele și valorile Uniunii Europene, competențele Uniunii Europene și ale statelor membre, arhitectura instituțională a Uniunii Europene, fundamentul liberal al Uniunii Europene și Parlamentul European. 


La Școala Politică de Iarnă a Tineretului Alianța Liberalilor și Democraților, au participat Călin Popescu Tăriceanu, președinte ALDE, Daniel Chițoiu, secretar general ALDE, Renate Weber, europarlamentar ALDE, și prof. univ. dr. Daniel Barbu. 
Organizația Tineretului Alianța Liberalilor și Democraților Constanța a fost reprezentată de Bogdan Tănase, președinte Organizația Județeană TLDE, Ana Maria Rusescu, președinte Organizația Municipală TLDE, Irina Hule - președinte CSLDE, Bogdan Matiș, secretar coordonator al Organizației Județene TLDE, Robert Coadă, vicepreședinte Organizația Județeană TLDE, și Andrei Gurgu, secretar coordonator Organizația Municipală TLDE. 


La final, Tineretul Alianța Liberalilor și Democraților și-a propus să continue demersul său de solidarizare a tuturor acelora ce cred în ideile, principiile și valorile integrate în nucleul doctrinei liberale. 


Școala Politică de Iarnă a Tineretului Alianța Liberalilor și Democraților a fost organizată în parteneriat cu Institutul de Studii Liberale ca o necesitate în continuarea procesului de îmbunătățire a educației politice în rândul membrilor Tineretului Alianța Liberalilor și Democraților. Prin aducerea în atenția participanților a subiectelor de interes pentru Uniunea Europeană, organizatorii Școlii de Iarnă a Tineretului Alianța Liberalilor și Democraților și-au propus să îi determine pe aceștia să conștientizeze miza alegerilor europarlamentare din anul 2019 și cu determinare să transmită mesajele ALDE unui număr cât mai mare de votanți. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6398 secunde